Nord-Europa med MSC Cruises

Finn cruise

Cruise direkte fra Oslo, Stockholm eller København!

I sommer tilbyr MSC Cruises 6-14 netters cruise i Østersjøen og til Norge. Start eller avslutt ditt cruise i Oslo – lettere blir det ikke! Fra København kan du seile med MSC Cruises splitter nye skip, MSC Euribia!

MSC Cruises’ unge flåte består av 20 cruiseskip, alle bygget i det 21. århundre, og selskapet fortsetter med å lansere nye skip hvert år.

Om bord finner du aktiviteter for alle aldre med alt fra 4D kinoer og bowlingbaner til fantastiske badeland og avslappende spaopplevelser. De fleste skip har også en luksuriøs Yacht Club-seksjon, hvor du som suitegjest får ditt eget «small ship in a big ship».

Herlige nordiske sommercruise!

Cruise til Oslo:
MSC Poesia 10 netter 15.06.2023
Seilrute : Stockholm – På havet – København – Fredericia – Warnemuende – På havet – Bergen – Eidfjord – Kristiansand – Oslo
Pris fra 9.999 kr per person

Cruise fra København
MSC Euribia 7 netter
Eksempelrute: København – På havet – Ålesund – Nordfjordeid – Flåm – På havet – Kiel – København
Priser fra 5.989 kr per person

MSC Poesia 7 netter
Eksempel på rute: København – Warnemünde – Gdynia – Klaipeda – Riga – Stockholm – På havet – København
Priser fra 7.019 kr per person

Kampanjer

MSC Cruises har en rekke kampanjer som gjør cruisene deres enda rimeligere – lave barnepriser og gode rabatter for de som reiser i en single lugar. Den populære Easy drikkepakken er nå også tilgjengelig til rabatterte priser på de fleste cruise. Normalpris er 340 kr per person per dag, men med rabatt koster det kun 210 kr per person per dag. Drikkepakker med rabatt må bestilles før du bekrefter reisen.

Tilleggsinformasjon

  • Lugar av høy standard
  • Mulighet for å spise hele døgnet
  • Iste, juice (frokost og buffet), kaffe og isvann
  • Svømmebasseng og boblebad
  • Stort treningssenter med havutsikt
  • Dyktige ansatte og aktiviteter tilpasset barn
  • Bredt utvalg av underholdning, f.eks. teater, standup-komedie og levende musikk
  • Stort utvalg av barer og lounger om bord
  • Serviceavgifter
  • Alle skatter og havneavgifter

Det er enkelt å bestille cruise hos oss. Du kan bestille via vår online booking eller ved å kontakte vår kundeservice via e-post, chat eller telefon. Reservasjonen er helt uforpliktende, da den først vil bli bekreftet etter forhåndsbetaling for cruiset.

Depositumet for et cruise med MSC Cruises er 20 % av reisens pris. Resten av betalingen må være CruiseAway i hende senest 65 dager før avreisedato. Ved bestilling etter det må hele beløpet betales samtidig med bestilling.

CruiseAway er en del av det finske privateide selskapet Travel Specialist Group. Vi er spesialister på cruise og har en av det største utvalget av cruise på nettet, på det nordiske markedet. Vi krever ikke servicegebyr for bestillinger av cruise, slik at de kan bestilles på CruiseAway for samme pris og av og til til og med billigere enn på de ulike rederienes egne nettsider.

Vi elsker cruise , og har seilt med de fleste rederier. Hos oss er du i trygge hender ved bestilling av ditt drømmecruise.

CruiseAway sin prisgaranti garanterer at du får ditt cruise hos oss til av markedet beste pris. Har du SAS Eurobonus eller Finnair Plus tjener du bonuspoeng på alle våre cruise!