Alle cruise

 • World-Cruise

  Hva kan være bedre enn å seile verden rundt? Du går ombord på ditt flytende hotell, og på mindre enn 4 måneder får du oppleve en mengde destinasjoner uten å pakke inn og ut mer enn én gang. På de luksuriøse skipene bor du i komfortable lugarer, får førsteklasses underholdning og deilige måltider. Å seile jorden rundt er en drømmereise som må oppleves en gang i livet!

  Les mer: World-Cruise
 • Elvecruise

  Et elvecruise er en utmerket måte å oppleve Europas elver på – bare gå om bord og la ferien begynne! På et elvecruise endres utsikten hver dag og ferien nytes i en avslappende atmosfære. Du bruker tiden på å beundre kirketårn, grønne åser, middelalderslott og lysene fra storbyer. Og selv om du besøker mange nye steder og destinasjoner på elvecruise, er basen din den samme gjennom hele reisen.

  Les mer: Elvecruise
 • Ekspedisjonscruise

  Explorer-cruise seiler til de mest spennende og bortgjemte destinasjonene i verden. På et oppdagelsescruise kan du for eksempel se urørt Antarktis, unike Grønland, isbjørn på Svalbard eller den fantastiske naturen på Falklandsøyene. Noen cruise går til den kanadiske ville østkysten, seiler gjennom Nordvestpassasjen, stopper ved de mest fascinerende naturområdene i Mellom-Amerika, eller kommer rundt de mest interessante havnene i Sør-Amerika.

  Les mer: Ekspedisjonscruise
 • Alle cruise

  Hos CruiseAway finner du cruiset som passer dine behov. Våre cruiseeksperter hjelper deg med å velge riktig cruise- og rederi. Du kan også enkelt utforske våre tilbud og sammenligne priser og seilingsruter på nett! Vårt utvalg inkluderer cruise fra de ledende 4-stjerners rederiene som seiler til alle verdens hav.

  Les mer: Alle cruise
 • Luksuscruise

  CruiseAway representerer flere av verdens beste luksusrederier, og cruiser du med en av disse får du mat i toppklasse, personlig service og en intim atmosfære. Prisen på 6-stjerners cruise inkluderer et bredt spekter av tjenester, fra champagne til gourmetmat og yoga på dekk til utflukter i havnene.

  Les mer: Luksuscruise