MSC Cruises – moderne skip til dine favoritt destinasjoner!

Finn cruise

Cruise med en italiensk vri!

MSC Cruises’ flåte består av 20 cruiseskip, alle bygget i det 21. århundre, og selskapet fortsetter å lansere nye skip hvert år. MSC Virtuosa , MSC Seascape og MSC World Europa ble lansert i 2022. Rederiet har til hensikt å øke sin flåte til 23 skip innen 2025.

Om bord finner du aktiviteter for alle aldre, fra 4D kinoer og bowlingbaner til kule badeland og avslappende spaopplevelser. De fleste skip har også en luksuriøs Yacht Club-seksjon, hvor du som gjest i en suite får ditt eget «lite skip i et stort skip».

MSC Cruises har lagt til syv nye skip til sin flåte på fem år. I fjor høst hadde vi muligheten til å besøke MSC Virtuosa , et nytt skip fra dette cruiserederiet. Det var en unik opplevelse å se det gigantiske skipet live! Anna, CruiseAway

Kampanjer

MSC Cruises har en rekke kampanjer som gjør cruiset ditt enda rimeligere – lave barnepriser og gode rabatter for de som reiser i en single lugar. Den populære Easy drikkepakken er nå også tilgjengelig til rabatterte priser på de fleste cruise. Normalpris er 340 kr per person per dag, men med rabatt koster det kun 210 kr per person per dag. Drikkepakker med rabatt må bestilles før du bekrefter reisen.

Reis på cruise i Middelhavet!

MSC Cruises moderne flåte seiler til de vakreste destinasjonene i det vestlige Middelhavet og selskapets mindre skip besøker Hellas og vakre havner langs Adriaterhavskysten.

Tilleggsinformasjon

  • Lugar av høy standard
  • Mulighet for å spise hele døgnet
  • Iste, juice (frokost og buffet), kaffe og isvann
  • Svømmebasseng og boblebad
  • Stort treningssenter med havutsikt
  • Dyktige ansatte og aktiviteter tilpasset barn
  • Bredt utvalg av underholdning, f.eks. teater, standup-komedie og levende musikk
  • Stort utvalg av barer og lounger om bord
  • Serviceavgifter
  • Alle skatter og havneavgifter

Det er enkelt å bestille cruise hos oss. Du kan bestille via vår online booking eller ved å kontakte vår kundeservice via e-post, chat eller telefon. Reservasjonen er helt uforpliktende, da den først vil bli bekreftet etter forhåndsbetaling for cruiset.

Depositumet for et cruise med MSC Cruises er 20 % av reisens pris. Resten av betalingen må være CruiseAway i hende senest 65 dager før avreisedato. Ved bestilling etter det må hele beløpet betales samtidig med bestilling.

CruiseAway er en del av det finske privateide selskapet Travel Specialist Group. Vi er spesialister på cruise og har en av det største utvalget av cruise på nettet, på det nordiske markedet. Vi krever ikke servicegebyr for bestillinger av cruise, slik at de kan bestilles på CruiseAway for samme pris og av og til til og med billigere enn på de ulike rederienes egne nettsider.

Vi elsker cruise , og har seilt med de fleste rederier. Hos oss er du i trygge hender ved bestilling av ditt drømmecruise.

CruiseAway sin prisgaranti garanterer at du får ditt cruise hos oss til av markedet beste pris. Har du Norwegian Reward , SAS Eurobonus eller Finnair Plus tjener du bonuspoeng på alle våre cruise!