Valentinstilbud med Princess Cruises

Finn cruise

Med en imponerende flåte av skip tilbyr Princess Cruises reisende en unik mulighet til å utforske en rekke ulike destinasjoner over hele verdenen. Fra de solfylte strendene i Karibia til de majestetiske isbreene i Alaska og de historiske havnene rundt Middelhavet, tar Princess Cruises passasjerer med på spennende reiser til noen av verdens mest ikoniske steder.

Uansett om man søker en avslappende ferie til sjøs eller en spennende eventyrreise, kan Princess Cruises levere en minneverdig opplevelse som passer for alle reisendes behov og ønsker. Med sitt omfattende utvalg av destinasjoner og deres nøye utformede skip fortsetter Princess Cruises å være et av de mest populære valgene for cruise rundt om i verdenen.

Nå tilbys du opptil 200 USD per person i ombordkreditt, som kan brukes til blant annet spa, middager på spesialrestauranter og utflukter. Som en ekstra bonus får du 40% rabatt på et bredt utvalg av cruise over hele verdenen.

Ombordkreditt: 1-7 netters cruise – 50 USD per person 8-14 netters cruise – 100 USD per person 15 netter eller mer – 200 USD per person

Kampanjen kan også kombineres med oppgradering til Princess Plus. Les mer om Princess Plus her.

Rabatten kan kombineres med 40% rabatt. Kun gyldig for nye reservasjoner. Gjelder utvalgte cruise.

1/2-26/2 2024