Vårspriser hos Costa Cruises!

Finn cruise

Opplev Europa på en av Costa Cruises’ cruise til vårspriser. Få mulighet til å utforske forskjellige destinasjoner og nyte luksuriøse fasiliteter om bord på skipet. Uansett om du ønsker å ta en kort helgetur eller en lengre reise, har Costa Cruises et bredt utvalg av ruter og opplevelser som passer til dine behov og ønsker.

Hvis du leter etter en morsom og underholdende ferie for hele familien, er Costa Cruises et godt alternativ. Skipene deres har et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter for både barn og voksne, som for eksempel vannsklier, barneklubber, teaterforestillinger og mye mer. I tillegg tilbyr Costa Cruises også spesielle familiepakker og rabatter som kan gjøre ferien mer overkommelig og økonomisk gunstig. Med Costa Cruises kan du nyte en uforglemmelig og avslappende ferie, samtidig som du skaper minner sammen med familien din.

Les mer om Costa Cruises her.

Fantastiske cruise i Middelhavet

Dra på ferie i Middelhavet! Costa Cruises’ moderne flåte cruiser til de vakreste destinasjonene i det vestlige Middelhavet om sommeren, og besøker favorittdestinasjoner som Italia, Frankrike, Malta og Spania.

Vestlige Middelhavet 6 netter fra/til Barcelona
Cruise med »Costa Toscana«
Avreisedato : 19.11.2023

Seilrute : Barcelona – På havet – Cagliari, Sardinia – Napoli – Civitavecchia, Roma – Genova – Barcelona

Innvendig lugar fra 4.474 kr per person
Innvendig lugar inkl. “My Drinks” fra 6.831 kr. pr. person

 

 

 

Vestlige Middelhavet 7 netter fra/til Civitavecchia (Roma)
Cruise med »Costa Smeralda«
Avreisedato : 16.11.2023

Seilrute : Civitavecchia, Roma – Genova – Marseille – Barcelona – På havet – Cagliari, Sardinia – Napoli – Civitavecchia, Roma

Innvendig lugar fra 5.509 kr per person
Innvendig lugar inkl. “My Drinks” fra 8.269 kr. pr. person

Middelhavet 14 netter fra/til Barcelona
Cruise med »Costa Fortuna«
Avreisedato : 12.10.2023

Seilrute : Barcelona – Marseille – Savona – Civitavecchia, Roma – Catania – På havet – På havet – Istanbul – Istanbul – Izmir – Pireaus, Athen – På havet – Valletta – På havet – Barcelona

Innvendig lugar fra 11.259 kr per person
Innvendig lugar inkl. “My Drinks” fra 16.779 kr. pr. person

19/4-19/6 2023