30 % rabatt hos Royal Caribbean

Finn cruise

Royal Caribbeans skip er noen av de mest moderne og innovative i verden. Om bord på skipene er det barne- og ungdomsklubber, svømmebasseng og jacuzzi, treningssentre og spa, kasino, skøytebane og et stort utvalg restauranter og barer. Royal Caribbean seiler bl.a. til Karibia, Middelhavet, Asia og Nord-Europa.

Rederiets største skip er en helt egen verden med et stort utvalg underholdning og aktiviteter. Du kan se Broadway-musikaler, oppleve fantastiske show i AquaTheater, prøve vannsklier, surfesimulator, North Star observasjonskapsel, RipCord by iFly fallskjermsimulator og mye mer. Det blir vanskelig å velge en enkelt favorittaktivitet fra det store utvalget!

Om bord er det restauranter for enhver smak. Det er ikke mangel på alternativer, da rederiet tilbyr håndlagde pizzaer, burgere, saftige biffer, japanske og meksikanske alternativer og ikke minst sunne retter. I tillegg til tradisjonelle spisetider kan du velge såkalt MyTime Dining med åpen servering.

Kampanjer

Cruise

Reis bort fra den kalde norsk vinteren og nyt solfylte dager i Karibien. Du kan seile fra for eksempel Miami, Port Canaveral eller San Juan. Valget er ditt og det er et hav av spennende cruise å velge mellom!

Tilleggsinformasjon

  • Opphold i valgt lugarkategori
  • Alle måltider om bord (helpensjon): frokost, lunsj, middag og snacks i skipets hoved- og bufférestaurant
  • Roomservice 24 timer i døgnet. Gratis frokost mellom kl 0700-10.00. For andre bestillinger er servicegebyret USD 7,95
  • Kaffe, te og vann er tilgjengelig om bord hele døgnet.
  • Underholdning om bord
  • De fleste av skipets aktiviteter som treningssenter, svømmebassenger, boblebad, teater og levende musikk
  • Havneavgifter og skatter
  • Bagasjeservice på avreise- og ankomstdagen

Det er enkelt å bestille cruise hos oss. Du kan bestille via vår online booking eller ved å kontakte vår kundeservice via e-post, chat eller telefon. Reservasjonen er helt uforpliktende, da den først vil bli bekreftet etter forhåndsbetaling for cruiset.

Depositumet for et cruise med Royal Caribbean er 1.000 kr per person. Resten av betalingen må være CruiseAway i hende senest 65 dager før avreisedato. Ved bestilling etter det må hele beløpet betales samtidig med bestilling.

CruiseAway er en del av det finske privateide selskapet Travel Specialist Group. Vi er spesialister på cruise og har en av det største utvalget av cruise på nettet, på det nordiske markedet.

Vi krever ikke servicegebyr for bestillinger av cruise, slik at de kan bestilles på CruiseAway for samme pris og av og til til og med billigere enn på de ulike rederienes egne nettsider.

Vi elsker cruise , og har seilt med de fleste rederier. Hos oss er du i trygge hender ved bestilling av ditt drømmecruise.

CruiseAway sin prisgaranti garanterer at du får ditt cruise hos oss til av markedet beste pris. Har du SAS Eurobonus eller Finnair Plus tjener du bonuspoeng på alle våre cruise!