Explora Journeys

Finn cruise

Explora Journeys: Utforsk havet som aldri før

Explora Journeys er klare til å ta cruiseopplevelser til et helt nytt nivå gjennom en kombinasjon av elegante skip og unike seilingsruter som gir deg muligheten til å utforske destinasjonene på en dypere og mer grundig måte.

Skapt i samarbeid med verdens ledende eksperter innenfor superyachter og ved bruk av topp moderne maritim teknologi, seilte det første skipet i Explora Journeys-flåten, EXPLORA I, ut fra København på sin jomfrureise i august 2023. Skipet blir etterfulgt av EXPLORA II i august 2024, og de vil bli ledsaget av ytterligere fire skip innen 2028!

Har du lyst til å dra på cruise? Vennligst skriv inn dine kontaktopplysninger og ønsker, så vil vi kontakte deg med et skreddersydd forslag. Send forespørsel!

Kampanjer

Om Explora Journeys

Cruise med Explora Journeys

Øvrig informasjon

 • Godt å vite

  Planlegger du ditt første cruise med Explora Journeys? Her finner du svarene på mange av spørsmålene du sikkert har om cruisene. Hvis du fortsatt lurer på noe, hjelper vår kundeservice deg gjerne.

  Les mer: Godt å vite
 • «Wellness at Sea»

  Explora Journeys' filosofi om "Wellness at Sea" er utviklet for å hjelpe gjestene med å oppnå den spesielle "Ocean State of Mind". Derfor fokuseres det på aktiviteter og opplevelser som tar deg vekk fra hverdagen, byens støy, og den konstante følelsen av å måtte være online.

  Les mer: «Wellness at Sea»
 • Kulinariske opplevelser

  Maten hos Explora Journeys er en hyllest til globale kulinariske talenter, kulturer og lidenskaper. EXPLORA I har seks stilfulle restauranter, i tillegg til at du kan spise i fem av de totalt tolv barene og loungene om bord. Selvfølgelig kan du også få mat levert til din egen suite.

  Les mer: Kulinariske opplevelser

Skib

 • Tonnasje: 64 000 t
 • Tonnasje: 64 000 t