Dubai

Finn cruise

Cruise fra Dubai og Persiabukta

Dubai er kjent som et trygt luksus feriemål hvor tiden går. I det velstående Dubai er det mye å se og oppleve. Byen har fantastiske strender, utrolige kjøpesentre, staselige bygningskomplekser og vakre moskeer. Moderne Dubai er bygget midt i ørkenen – så turister har også muligheten til å teste sine kamelridningsferdigheter i ørkensanden. For de som er mer komfortable i bymiljøet, tilbyr Dubai souk – basarer og luksusbutikker – selvfølgelig til lavere priser enn hjemme.

Det er fortsatt en arabisk atmosfære i Dubais gater. Se f.eks. i en krydderbutikk, eller smak på deilig arabisk mat.

Transport og avstand

Dubai internasjonale lufthavn ligger kun 5 kilometer fra Dubai sentrum, men avstandene til destinasjonene varierer mye da byen har en veldig lang kystlinje. Busser og metro (rød linje) går fra flyplassen til sentrum. Reisetiden fra flyplassen til sentrum med offentlig transport er 40 minutter eller lenger.

Forbindende transport tilbys mellom flyplassterminalene.

Havnen

Mange av cruisene i Persiabukta går fra Dubai. Dubais cruisehavn (Sheikh Rashid Passenger Terminal) ligger 15 kilometer fra Dubai lufthavn nær sentrum. Det er lettest å komme seg til havna med taxi. Taxituren fra flyplassen til havnen koster ca. 15-20 euro. Taxituren fra flyplassen til havnen tar ca. 15 minutter.

Dubai havn har tre terminaler med utmerkede tjenester og gratis Wi-Fi-tilkobling. Du kan ikke forlate havnen til fots. Noen kjøpesentre tilbyr gratis busstransport tur-retur fra havnen til kjøpesenteret.

Les mer om havnen i Dubai her.

Kampanjer

Søk cruise etter destinasjon

Søk cruise etter rederi