A-ROSA

 

 

 

Det tyske rederiet A-ROSA har i dag 11 skip i sin flåte, hvorav fem er beregnet på internasjonale cruisegjester. På de internasjonale skipene er det alltid en engelsktalende steward eller vertinne som hjelper de reisende. I tillegg til tysk er språket om bord også engelsk. På et cruise med A-ROSA legger du ut på en reise til naturskjønne landskap langs Rhinen, Seinen, Rhône og Donau. På et elvecruise endres utsikten hver dag, og ferien nytes i en avslappende atmosfære. Du bruker tiden på å beundre kirketårn, grønne åser, middelalderslott og lysene fra storbyer.

Har du lyst til å dra på cruise? Vennligst skriv inn dine kontaktopplysninger og ønsker, så vil vi kontakte deg med et skreddersydd forslag. Send forespørsel!

A-Rosa spesielle reisevilkår

Om A-ROSA

Stemningen om bord

På A -ROSAs skip er stemningen behagelig avslappet. Cruisene passer både for familier og aktive reisende. Tanken er at du kan ha en stressfri, bekymringsfri ferie, da alle fortjener å unne seg selv en gang i blant. Bli kjent med medpassasjerene dine, spill brettspill eller len deg tilbake og lytt til naturens lyd. Mottoet på skipets soldekk er: «Alt er mulig, men ingenting er et must». Skipets underholdningsprogram vibrerer ikke høyt. I stedet er ideen unike arrangementer i mindre skala. På A -ROSAs elveskip er det ingen kleskode; alle kan kle seg som de vil. Du oppfordres imidlertid til å kle deg litt mer stilig til kveldsmåltidet.

Lugarer

Lugarne på A -ROSAs elveskip er alle elegant innredet med kvalitetsmaterialer. Lugarne er designet med gjestenes bekvemmelighet i tankene da de fungerer som deres base under hele cruiset. Lugarne er på tre ulike dekk og varierer i størrelse fra utelugarene på 14,5 m2 til suiter på 29 m2. Lugarne har enten ventilvinduer eller fransk balkong. I noen av suitene er det også en tradisjonell balkong. Utstyret i alle lugarer inkluderer WC og dusj, telefon, hårføner, TV, safe og Air Condition.

Måltider

Cruisets Premium All Inclusive-pris inkluderer frokost, lunsj, ettermiddagste eller kaffe, middag og andre snacks. Om bord på skipet spiser du måltidene dine i en avslappet bufféstil. Inkludert i prisen er også et bredt utvalg av drinker som mineralvann, lokale viner og elegante cocktailer. Serveringen av drinker er ikke begrenset til kun måltider, men baren er åpen hele dagen. Sett sammen din egen porsjon av buffébordets middelhavsmat og sett deg der du vil, uten bordreservasjon. Hvis været tillater det, er det lurt å sitte ute på soldekket og nyte utsikten som går forbi samtidig som du nyter den deilige maten. Det er også mulig å bestille en 4-retters à la carte-middag mot et pristillegg.

Velvære og sport

Spakonseptet SPA-ROSA tilbyr avslappende opplevelser for nesten enhver smak. Velg mellom mange forskjellige spabehandlinger, nyt landskapet langs elven fra panoramabadstuen eller forbered deg på kvelden med hjelp av skipets kosmetologer. Kos deg i bassenget eller boblebadene på soldekket eller nipp til en forfriskende cocktail mens du slapper av i solen. Det er også en puttinggreen på soldekket for de som liker å spille golf. I tillegg til dette er det også et moderne treningsstudio om bord.

Galleri