Star Clippers

Finn cruise

Når du seiler med Star Clippers, opplever du den magiske atmosfæren om bord på et klassisk seilskip. Det er en helt spesiell opplevelse når skipet legger ut på havet, og vinden fyller seilene. Det vakre seilskipet gynget lett i bølgene og gir en følelse av ro og harmoni, det er vanskelig å ikke la tankene vandre tilbake til tidligere tiders eventyrlige sjøreiser til fjerne destinasjoner. Du kan ikke unngå å bli fascinert av det vakre dekket, hvor historisk betydning gjennomsyrer hver planke og hver skrue. Mastene, stolte og majestetiske, strekker seg mot himmelen og minner om den ærefulle tradisjonen i den maritime verden.

Et cruise med Star Clippers er en eventyrlig reise som kombinerer seiltradisjon med moderne bekvemmelighet. Skipene er innredet i vakkert og klassisk maritimt design, med luksuriøse lugarer og elegante salonger, barer og restauranter. Enten du seiler over det åpne havet eller stopper ved pittoreske havner langs ruten, vil cruiset ditt med Star Clippers være fylt med uforglemmelige øyeblikk og minner for livet.

Har du lyst til å dra på cruise? Vennligst skriv inn dine kontaktopplysninger og ønsker, så vil vi kontakte deg med et skreddersydd forslag. Send forespørsel!

Om Star Clipper

Øvrig informasjon

 • Prisen inkluderer

  Prisen på cruise inkluderer alltid fantastiske destinasjoner, en komfortabel lugar og mange andre tjenester.

  Les mer: Prisen inkluderer
 • Star Clippers spesielle reisebetingelser

  Disse spesielle reisebetingelsene gjelder for cruise med Star Clippers meglet av CruiseAway.

  Les mer: Star Clippers spesielle reisebetingelser
 • Stemningen om bord

  Et cruise med Star Clippers elegante seilskip er avslapning i stil om bord på et klassisk seilfartøy. Og hva er vel mer avslappende enn godt selskap, velsmakende mat og den fantastiske utsikten som du kan nyte når du ligger og slapper av på soldekket!

  Les mer: Stemningen om bord

Skip

 • Tonnasje: 2300
 • Tonnasje: 2300 t