Alle cruise

Finn cruise

Hos CruiseAway finner du cruiset som passer dine behov. Våre cruiseeksperter hjelper deg med å velge riktig cruise- og rederi. Du kan også enkelt utforske våre tilbud og sammenligne priser og seilingsruter på nett! Vårt utvalg inkluderer cruise fra de ledende 4-stjerners rederiene som seiler til alle verdens hav.

Er du interessert i et cruise med et av verdens beste rederier? Les mer om luksuscruise her. Hvis du er på utkikk etter et oppdagelsescruise til de mest spennende og bortgjemte destinasjonene i verden, kan du lese mer her.

Søk cruise etter destinasjon

Søk cruise etter rederi

Rederier

 • Carnival Cruise Line

  Carnival Cruise Line er et av verdens største cruiserederi, med flere passasjerer enn noe annet rederi. Det engelsk-amerikanske rederiet har i dag mer enn 20 skip i hovedsakelig Nord-Amerika og Karibien.

  Les mer: Carnival Cruise Line
 • Celebrity Cruises

  Celebrity Cruises er en mer luksuriøs flåte, som tilhører selskapet Royal Caribbean International. Her tilbyr man en cruiseopplevelse med høy standard. Dette uttrykkes i kvaliteten over det hele, unik design, romslige og elegante lugarer, sofistikert, unik gjestfrihet og et høyt servicenivå.

  Les mer: Celebrity Cruises
 • Costa Cruises

  Costa Cruises første passasjerskip begynte å operere i 1948. Selv om selskapet ble et datterselskap av amerikansk Carnival Corporation i 2000, er Costa Cruises fortsatt sterkt italiensk. Atmosfæren på cruiseskipene kan beskrives som livlig og avslappet, uten unødvendige dikkedarer.

  Les mer: Costa Cruises
 • Holland America Line

  Ærverdige Holland America Line har over 140 år med histore, rederiet er i dag i amerikansk besittelse, men ombord er den nederlandske arven fortsatt tatt godt vare på. Den europeiske stilen kan sees både i skipets interiøret og kunstsamlinger. HAL sine cruise er spesielt kjent for de fremragende reisemål, utmerket mat og rolige atmosfære.

  Les mer: Holland America Line
 • MSC Cruises

  MSC Cruises filosofi er at tiden bør vies til lykkelige øyeblikk med de som står oss nær og hvert øyeblikk skal være uforglemmelig. Det europeiske rederiets flåte består av 20 skip som seiler hele året i Middelhavet og har cruiser både i Sør-Amerika, Asia og Karibia.

  Les mer: MSC Cruises
 • Norwegian Cruise Line

  Å være på cruise med Norwegian Cruise Line er eksepsjonelt avslappet og man har full frihet– og nå har det blitt enda friere, med det nye konseptet Free at Sea! Du velger selv hva du vil ha inkludert i cruise prisen og du setter selv sammen ditt drømmecruise.

  Les mer: Norwegian Cruise Line
 • Princess Cruises

  Princess Cruises cruiseskip har flere destinasjoner å velge mellom, enn på noe annet rederi. De har blant annet cruise i Middelhavet, i Karibien, til Alaska, til Australia og gjennom Panamakanalen. Princess Cruises skip tilbyr et stort antall tjenester, men samtidig er atmosfæren om bord intim og personlig som på mindre skip.

  Les mer: Princess Cruises
 • Royal Caribbean

  Royal Caribbeans skip er blant de mest moderne og innovative i verden. Royal Caribbean har skapt et cruisemiljø som appellerer til gjester i alle aldre. Det finnes barne- og ungdomsklubber med aktiviteter og underholdning skreddersydd for unge reisende.

  Les mer: Royal Caribbean