Seabourn

Finn cruise

Om bord på det 6 stjernes rederiets skip tilbys en uslåelig service og unike opplevelser. Seabourn har blitt kåret til verdens beste, av de mindre cruiseselskap, flere ganger. På rederiets fem små cruiseskip får du nyte fantastiske destinasjoner, utmerket gourmetmat og personlig service. Om bord på det 6 stjernes rederiets skip tilbys en uslåelig service og unike opplevelser. Seabourn har blitt kåret til verdens beste, av de mindre cruiserederier, flere ganger. På rederiets fem små cruiseskip får du nyte fantastiske destinasjoner, utmerket gourmetmat og personlig service. På grunn av størrelsen kan Seabourns skip ankre opp ved mindre havner, som de større cruiseskip ikke har muligheten for å legge til ved.

Har du lyst til å dra på cruise? Vennligst skriv inn dine kontaktopplysninger og ønsker, så vil vi kontakte deg med et skreddersydd forslag. Send forespørsel!

Kampanjer

Om Seabourn

Cruise med Seabourn

Øvrig informasjon

 • Gourmetopplevelser

  Seabourn cruise er all-inclusive og om bord er det førsteklasses restauranter, hvor gourmet retter er fremstilt av de ferskeste råvarer. Restaurantene serverer også utmerkede viner sammen med måltidene. Skipene har også en rekke barer, hvor du kan bestille drikke uten kostnad.

  Les mer: Gourmetopplevelser
 • Hva inngår i prisen?

  I prisen er det inkludert så si alt, slik at du kan konsentrere deg om det essensielle – å nyte ferien.

  Les mer: Hva inngår i prisen?
 • Interessante utflukter

  Seabourn tilbyr mange forskjellige utflukter på sine destinasjoner. Utfluktene kan bestilles før cruiset starter på rederiets hjemmeside. Vanskelighetsgraden, utfordring og temaet for Seabourns utflukter varierer for de ulike destinasjonene, men det er alltid et tilbud for alle og enhver.

  Les mer: Interessante utflukter
 • Program for stamkunder

  Seabourns medlems/- kundeklubb kalles Seabourn Club. Alla rederiets kunder blir automatisk medlemmer i Seabourn Club etter det første cruiset.

  Les mer: Program for stamkunder
 • Seabourns reisevilkår

  Disse spesielle vilkårene gjelder for cruise med Seabourn formidlet av CruiseAway.

  Les mer: Seabourns reisevilkår
 • Suite service

  På Seabourns cruise, tilbys du individuell service. Den personlige conciergen vet navnet ditt og vil sørge for at du nyter ditt cruiset optimalt. Conciergen ønsker alle gjester velkommen om bord med champagne og kanapeer, tar seg av rengjøring i suiten, sørger for at kjøleskapet alltid er fylt med din favoritt drikke og utfører ellers ønsker du måtte ha.

  Les mer: Suite service
 • Underholdning og aktiviteter

  Seabourn cruiseskip tilbyr mange forskjellige aktiviteter. Du kan delta på seminarer, vinsmaking eller dansetimer, prøve yoga eller pilates, nyte en massasje på skipets dekk eller dra på utflukter i land.

  Les mer: Underholdning og aktiviteter
 • Velværetjenester

  Seabourn har det største spaet som finnes på et luksusskip. På spa-området, som også har mottatt en rekke priser, kan du skjemme deg bort med velgjørende behandlinger. Utvalget omfatter ulike typer massasjer og innpakning, terapi, detox og velværebehandlinger.

  Les mer: Velværetjenester

Skip