Luksuscruise

Finn cruise

CruiseAway representerer flere av verdens beste luksusrederier. Reiser du på cruise med en av disse får du førsteklasses mat, personlig service og en koselig atmosfære. I prisen på et 6-stjerners cruise inkluderer det en hel rekke, fra champagne til gourmetmat, fra yoga på dekk til utflukter i havnene. På et luksuscruise trenger du ikke tenke på noe, da det meste er inkludert i prisen. Du kan prøve skipets spesialrestauranter, smake på spesielle viner og champagne, delta i Pilates-klasser og nyte skipenes varierte og store utvalg av aktiviteter.

Luksuscruise med rederi

Luksusrederier

 • Azamara

  På cruise med Azamara får du mer tid på hver destinasjoner enn du får med andre cruise rederier. På disse 5-stjerners cruises får du virkelig muligheten til å utforske interessante og unike destinasjoner, samt nyte fantastisk mat og første klasses service.

  Les mer: Azamara
 • Hapag-Lloyd Cruises

  Det tyske rederiet Hapag-Lloyd tilbyr luksuscruise av høy klasse over hele verden. Deres små eksklusive skip kan nå havner der det ikke er plass til de større skipene.

  Les mer: Hapag-Lloyd Cruises
 • Ponant

  Det franske rederiet Ponant har arrangert cruise i 25 år, og tilbyr fransk eleganse, som rederiet har gitt navnet “The French touch”. Dette kan godt merkes blant annet i gourmetretter og femstjerners service.

  Les mer: Ponant
 • Seabourn

  Om bord på det 6 stjernes rederiets skip tilbys en uslåelig service og unike opplevelser. Seabourn har blitt kåret til verdens beste, av de mindre cruiseselskap, flere ganger. På rederiets fem små cruiseskip får du nyte fantastiske destinasjoner, utmerket gourmetmat og personlig service.

  Les mer: Seabourn
 • SeaDream

  SeaDreams to yachter er designet for å muliggjøre eksklusive cruiseopplevelser. Det er aldri mer enn 112 gjester om bord på skipet. Det er nesten like mange ansatte som det er gjester. Skipet har fem dekk. Tjenesten om bord på yachter er virkelig personlig – personalet tar hensyn til deg og dine ønsker. Yachtene seiler i Karibien og Middelhavet.

  Les mer: SeaDream
 • Silversea

  Silversea er et 6-stjerners rederi som tilbyr høykvalitets all-inclusive cruise. På Silverseas cruise er alt mulig. Vil du spise frokost på din egen balkong? Vil du bestille en champagne fra baren? Vil du at minibaren skal være fylt med favorittdrikkene dine? Det hele kan oppfylles – og det beste er at alle tjenester er inkludert i prisen på cruiset! På Silversea cruise er servicen alltid personlig. Din egen butler pakker ut reisevesken hvis du ønsker det, bestiller bord i skipets spesialrestauranter og hjelper deg med å bestille utflukter.

  Les mer: Silversea