Prisgaranti hos CruiseAway

Cruise alltid til den beste prisen

Prisgarantien garanterer at du hos CruiseAway alltid vil få cruiset til den beste prisen på markedet. Finner du noen av cruisene som CruiseAway tilbyr til en lavere pris hos andre Skandinaviske reisebyråer, vil vi senke prisen tilsvarende. Hos oss betaler du ikke bestillingsgebyr.

 

Hvordan fungerer prisgarantien?

Når du foretar en bestilling hos CruiseAway kundeservice eller online, gjelder bestillingen vanligvis i minst 24 timer, i noen tilfeller enda lenger. Bookingen må bekreftes ved betaling av depositum på forfallsdatoen. Finner du det samme cruiset andre steder til en lavere pris før du betaler depositumet og bekrefter bestillingen, vil vi senke prisen på cruiset ditt for å matche prisen du fant andre steder.

  • Prisgarantien gjelder når bestillingen er gjort hos CruiseAway og så lenge bestillingen ikke er bekreftet ved betaling av depositum og så lenge datoen for depositumet ikke har forfalt.
  • For å få en endring i prisen, må du ringe CruiseAway kundeservice på telefon 38 36 31 60  og gi all informasjon om sammenligningsprisen, slik at vi kan sjekke og bekrefte prisen. Sammenligningsprisen bør være mulig å bestille elektronisk med en gang (live booking) online eller sammenligningsprisen skal være skriftlig og datert på samme dag. Et skjermbilde av nettstedet, nyhetsbrev, banner eller trykt annonse som tilbyr sammenligningsprisen, aksepteres ikke som en sammenligningspris innenfor rammen av prisgarantien.
  • Cruiset som markedsføres andre steder til en lavere pris skal være for cruise på samme skip, samme avgangsdag, reiselengde og i samme lugar kategori. I tillegg skal prisen være tilgjengelig for alle kunder.
  • Du må oppfylle alle kriteriene som gjelder for cruiset med sammenligningsprisen som markedsføres andre steder, for eksempel aldersgrense og områdekriterier.
  • Sammenligningsprisen aksepteres kun hvis de tilbys av norske reisebyråer som selger cruise på norske nettsteder og på cruiseselskapenes egne nasjonale eller internasjonale nettsteder rettet mot det norske markedet.
  • Prisgarantien gjelder kun for selve cruiseprisen. Alle flyvninger, transport, hotellbestillinger eller lignende bestilt i forbindelse med cruiset dekkes ikke av prisgarantien.
  • Hvis bestillingen som er gjort hos CruiseAway inkluderer kampanjetilbud som
    ”lommepenger om bord» eller andre fordeler, er det en risiko for at disse kampanjefordelene ikke vil bli dekket av den nye prisen med en prisgaranti, i så fall vil disse fordelene bli fjernet fra bestillingen.