CroisiEurope

Den franske familiebedriften CroisiEurope har vokst gjennom årene til å bli Europas største elvecruiseselskap. For tiden har rederiet totalt 32 elveskip som seiler på Seinen, Douro, Elbe, Rhinen, Donau og Rhône. Språkene som brukes om bord er fransk og engelsk, selv om personalet også noen ganger snakker andre språk. Cruisene er all-inclusive, og alle måltider og et stort utvalg drikke er inkludert i prisen. Opplev reisemålene på egenhånd eller velg noe fra rederiets utfluktspakke.

Om CroisiEurope

Stemningen om bord

Avhengig av skip er det plass på CroisiEurope sine elveskip for 100-180 gjester. Selskapets franske røtter merkes tydelig om bord, ikke minst i menyene, som er laget med inspirasjon fra fransk matkultur. Selv om flertallet av gjestene er franske, er det også gjester fra andre deler av Europa, og noen ganger fra lengre unna. Kleskoden på skipet er avslappet, men riktig påkledning anbefales likevel. Praktiske sko er også gode å ha med seg. Til festmiddagene kler folk seg ofte mer pyntet.

Lugarer

Avhengig av skipet er lugarene på CroisiEurope enten på to eller tre dekk. Flertallet av Lugarne er utvendige Lugarer for 2 personer med eget bad. På enkelte skip er det også enkeltlugarer og suiter. Standardutstyret i de hotellromlignende Lugarne inkluderer TV, telefon, WiFi , safe og klimaanlegg.

Måltider

Det er godt å starte dagen med en overdådig frokostbuffé. Her finner du ofte bakervarer, brød, syltetøy, pølser, kjøttpålegg, egg, frisk frukt, yoghurt og selvfølgelig kaffe og te. Lunsj og middag serveres ved bordet. Menyen for 3-retters lunsj og kveldsmåltid endres hver dag. Dagens menyer publiseres kvelden før. Den franske innflytelsen sees tydelig på de daglige menyene.

Utflukter

Du får enda mer ut av elvecruise ved å bestille noen av selskapets utflukter. CroisiEurope tilbyr to forskjellige utfluktspakker for sine cruise, Classic og Discovery. Utflukter inkludert i Classic-pakken fokuserer på de viktigste severdighetene, kulturen, arkitekturen og historien. Utfluktene i Discovery-pakken inneholder derimot ofte mindre kjente reisemål, gå- og sykkelturer, helikopterturer og mat- og drikkesmaking. I tillegg til utfluktspakken er det også mulig å kjøpe utflukter enkeltvis eller oppleve reisemålene på egenhånd.

Galleri