Black Friday

Finn cruise

Black Friday – ville tilbud på cruise akkurat nå!

Hvis du vurderer å bestille et cruise, har vi akkurat nå årets mest fantastiske tilbud! Du kan sikre deg store rabatter på cruise og drikkepakker, få opgraderinger og lommepenger om bord i prisen hvis du bestiller nå! Legg mørket og kulden bak deg og dra allerede denne vinteren, eller bestill din drømmereise for våren eller sommeren nå – vi kan finne flotte rabatter på alt.

Royal Caribbean – dra på cruise med verdens største skip!

Royal Caribbeans skip er blant de mest moderne og innovative i verden. Royal Caribbean har skapt et cruise-miljø som appellerer til gjester i alle aldre. Det finnes barne- og ungdomsklubber med aktiviteter og underholdning skreddersydd for unge reisende. I tillegg til svømmebassenger og boblebad kan gjestene nyte aktiviteter som klatrevegger, surfesimulatorer, skøytebaner og zipliner, alt etter skipets fasiliteter.

Det tilbys et bredt utvalg av restauranter og barer om bord, og om kvelden spennende show, musikaler, konserter og mye mer. Royal Caribbean tilbyr cruises til en rekke spennende destinasjoner over hele verden, inkludert Karibia, Middelhavet, Asia og Alaska.

Norwegian Cruise Line – Freestyle all-inlusive cruising!

Freestyle Cruising med Norwegian Cruise Line (NCL) – friheten til å bestemme selv. Norwegian Cruise Line kaller seg selv for innovatøren blant rederiene og har vært ledende når det gjelder å oppheve tradisjonelle faste spisetider. I stedet kan alle i prinsippet spise når de vil og hvor de vil, og utvalget av restauranter er stort.

På Norwegian Cruise Line er det et bredt utvalg av underholdning, og du vil absolutt ikke kjede deg. Det er svømmebassenger, boblebad og vannsklier i tillegg til tauklatring, klatrevegg, minigolf og bungee-trampoline. En dag fylt med aktiviteter kan avsluttes med fordel med en Broadway-forestilling i teateret.

50% rabatt på Free at Sea-fordeler som drikkepakke, middager på spesialrestauranter, internett og rabatt på utflukter. Les mer om Free at Sea her.

Norwegian Cruise Line tilbyr også 50% rabatt på cruiset og gode rabatter på flybilletter!

Norwegian Cruise Lines – Black Friday tilbud

MSC Cruises – moderne og familievennlig

Book vinterens mest prisgunstige ferie med MSC CruisesI Få 30% rabat på vintercruise i Karibia, Middelhavet og fra Dubai. 

Ved bestilling har du også muligheten til å legge til Easy-drikkepakken til en rabattert pris på 230 kroner per dag per person (normalt 420-460 kroner per dag per person). Prisen som inkluderer den rabatterte drikkepakken vil bli angitt i cruisets overskrift (f. eks. SUMMER DEAL WITH EASY DRINK) i forbindelse med kampanjen i vår nettbooking. Les mer om drikkepakker her.

Skip/Avganger
Utvalgte cruise i Middelhavet, Nordeuropa, Karibien og fra Dubai.

MSC Cruises – Black Friday tilbud

Celebrity Cruises – moderne luksus

Celebrity Cruises storslåtte skip seiler over hele verden, inkludert Middelhavet, Karibia, Asia og Australia. Disse cruiseopplevelsene er perfekte for par og grupper av venner og tilbyr en helt ny form for luksus: moderne lugarer, friskt design, innovative løsninger, personlig service, verdensklasse underholdning og en avslappet atmosfære.

Celebrity Cruises i et nøtteskall:

– Unike cruiseopplevelser og destinasjoner
– Moderne kunst og design
– Innkvartering i flott designede lugarer og suiter
– Stort utvalg av restauranter og førsteklasses matopplevelser
– Velvære i alle former: spa, basseng og treningssenter

Celebrity Cruises Black Friday-kampagner

Se alle Black Friday-tilbud

Sjekk ut alle våre fantastiske Black Friday-tilbud fra alle rederiene her.

Andre populære rederier

Costa Cruises, Azamara Cruises, Princess Cruises og Holland America Line

 • Love Boat Sale hos Princess Cruises

  Love Boat Sale hos Princess Cruises

  Princess Cruises

  I Love Spring Sale hos Princess Cruises! Med besparelser på opptil 35%! Oppgrader cruiset ditt med Premium drikkepakke, wifi, tips og mye mer!

  Kampanjeperiode: 5/3-31/5 2024

Luksusrederier

Explora Journeys, Silversea, Oceania Cruises og Seabourn

 • “Book Early” med Explora Journeys

  “Book Early” med Explora Journeys

  Explora Journeys

  Book tidlig og få 5% rabatt hos Explora Journeys! Utforsk verden om bord på ett av Explora Journeys vakre skip på den mest komfortable måten: ingen stressende terminaler, ingen ventetid, og siden ditt flytende hotell alltid er med deg, trenger du bare å pakke kofferten én gang.

  Kampanjeperiode: Løpande