Cruise med italiensk twist

Finn cruise

Opplev Middelhavet med Costa Cruises

Opplev det beste av Middelhavet om bord på Costa Cruises‘ vakre skip Costa Diadema, Costa Smeralda og Costa Toscana! Om bord på Costa Cruises kan du forvente show og opptredener av internasjonale artister, bassenger med sklier og vannleker for alle aldre, spa, topp moderne treningsstudio og mye mer.

Rederiet tilbyr restauranter med både italiensk og internasjonal mat, men gjør som italienerne – spis italiensk!

Tilbud

Moderne skip

Velkommen til Costas nye flaggskip Costa Toscana! En ferie på Costa Toscana, Costa Cruises’ nye flaggskip, er en uforglemmelig opplevelse. Dette vakre skipet ble bygget i 2022 og har Costa Toscanas nye LNG-motorer for å beskytte miljøet og gjøre reisen mer bærekraftig.

Costa Diadema tilbyr en rekke aktiviteter og underholdning for sine passasjerer, inkludert en laserarkade, en 4D-kino og en storskjerm ved bassengområdet. Om kveldene kan passasjerene ta en tur i nattklubben, lytte til livemusikk i flere forskjellige salonger, besøke kasinoet eller se et show i teateret.

Costa Smeralda er Costa Cruises’ første LNG-skip og ble bygget i Åbo i Finland. Costa Smeralda har elleve forskjellige restauranter, inkludert fire hovedrestauranter og to buffetrestauranter inkludert i prisen. Skipets hjerte er det tre etasjer høye Colosseo Square med sine enorme skjermer. Det tilbyr et bredt spekter av underholdning fra akrobatikk til danseforestillinger.

Fantastiske cruise i Middelhavet

Dra på ferie i Middelhavet! Costa Cruises' moderne flåte cruiser til de vakreste destinasjonene i det vestlige Middelhavet om sommeren, og besøker favorittdestinasjoner som Italia, Frankrike, Malta og Spania.

Høydepunkter

.

 • Archipelago

  Oppdag den nye restauranten Archipelago med sin innovative og bærekraftige design. Tre verdenskjente kokker med tre nye menyer venter på deg: Bruno Barbieri, Hélène Darroze og Ángel León.

 • Colosseo

  Skipets hjerte, hvor det alltid er noe på gang, med ulike show, en rekke underholdningsmuligheter og flere loungebarer med forskjellige temaer.

 • Aperol Spritz Bar

  Loungemusikk, solnedgang over havet og en Aperol Spritz i hånden, den perfekte aperitiffen om bord som du kan nyte med hvem du vil

 • Piazza del Campo

  En storslått trapp som vender ut mot havet med en fantastisk utsikt over skipets kjølvann. Et perfekt sted for spill og fester med underholdning

Tilleggsinformasjon

 • Lugar av høy standard
 • Mulighet for å spise hele døgnet
 • Iste, juice (frokost og buffet), kaffe og isvann
 • Svømmebasseng og boblebad
 • Stort treningssenter med havutsikt
 • Dyktige ansatte og aktiviteter tilpasset barn
 • Bredt utvalg av underholdning, f.eks. teater, standup-komedie og levende musikk
 • Stort utvalg av barer og lounger om bord
 • Alle skatter og havneavgifter

Det er enkelt å bestille cruise hos oss. Du kan bestille via vår online booking eller ved å kontakte vår kundeservice via e-post, chat eller telefon. Reservasjonen er helt uforpliktende, da den først vil bli bekreftet etter forhåndsbetaling for cruiset.

Depositumet for et cruise med Costa Cruises er 2.000 kr per person. Resten av betalingen må være CruiseAway i hende senest 65 dager før avreisedato. Ved bestilling etter det må hele beløpet betales samtidig med bestilling.

CruiseAway er en del av det finske privateide selskapet Travel Specialist Group. Vi er spesialister på cruise og har en av det største utvalget av cruise på nettet, på det nordiske markedet. Vi krever ikke servicegebyr for bestillinger av cruise, slik at de kan bestilles på CruiseAway for samme pris og av og til til og med billigere enn på de ulike rederienes egne nettsider.

Vi elsker cruise , og har seilt med de fleste rederier. Hos oss er du i trygge hender ved bestilling av ditt drømmecruise.

CruiseAway sin prisgaranti garanterer at du får ditt cruise hos oss til av markedet beste pris. Har du SAS Eurobonus tjener du bonuspoeng på alle våre cruise!

Les mer!