Hvorfor velge et luksuscruise?

Finn cruise

Det er flere grunner til å velge et luksuscruise til din neste ferie:

Høy kvalitet og service
På et luskuscruise får du ofte enestående kvalitet innen mat, drikke, innkvartering og service. Personalet er av høy klasse og svært oppmerksomt, og de streber etter å gjøre din opplevelse så behagelig og minneverdig som mulig.

Intim atmosfære
Luksus cruiseskip er vanligvis mindre enn de store cruiseskipene, noe som skaper en intim og eksklusiv atmosfære om bord. Det er færre passasjerer, og det betyr at du kan nyte en roligere og mer avslappet atmosfære om bord.

Fantastisk mat og drikke
Luskuscruise tilbyr gourmetmat og et bredt utvalg av drikkevarer av beste kvalitet, inkludert champagne og fine viner. Spesialrestauranter med vinkelnere er vanlige om bord for å gi en enestående opplevelse.

Luksuriøse lugarer
Lugarene på luskusskipene er ofte romslige suiter med eksklusive fasiliteter. Mange har private balkonger med fantastisk utsikt over havet.

Eksklusive havner
Luksuscruise har ofte seilruter som fører deg til mindre kjente og mer eksklusive havner, som ikke er tilgjengelige for de større cruiseskipene. Dette gir deg muligheten til å utforske unike steder og kulturer.