CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Svalbard

Finn cruise

Det avsidesliggende og eksotiske Svalbard er et av Norges og verdens nordligste områder. Svalbard er selve symbolet på ekstreme forhold: De dominerende naturelementene er isen, vinden, havet og snøen. Bli med oss på en reise som garantert vil gi deg uforglemmelige opplevelser.

Svalbards arktiske klima er gunstig for dyrene, de er best tilpasset de tøffe klimatiske forholdene. Det er også flere isbjørner enn folk på Svalbard. Likevel er en tur hit med opphold i lokalsamfunn som Longyearbyen helt trygt og sikkert.

De arktiske områdene er destinasjoner utover det vanlige. Besøkende er forskjellige avhengig av været.

Været på destinasjonen kan variere i løpet av sommeren. En varm, solrik dag kan fort bli en dag med underkjølt regn eller storm. Dette må du være forberedt på ved å pakke med deg en regn- og vindtett jakke og bukse, varme gensere, varmt undertøy, sokker, lue og hansker samt solide sko, f.eks. fjellsko. Huske også solbriller og solkrem.

Transportmuligheter og avstander

Svalbards største bosetning ligger i hovedstaden Longyearbyen . Longyearbyen er en liten og kompakt by, hvor de grunnleggende tjenestene ligger tett på hverandre. Det er forbudt å gå utenfor byen uten en dyktig – og bevæpnet – guide. Under cruisene besøker vi også andre byer og destinasjoner på Svalbard.

Havnen

Longyearbyens havn ligger ca. 10 km fra hotellet og restauranter og ca. 5 km fra flyplassen.

Søk cruise etter destinasjon

Søk cruise etter rederi