Phuket

Finn cruise

De fleste dansker har hørt om Phuket , som er et populært reisemål blant mange reisende til Thailand. Thailands største øy byr på en koselig blanding av vakre naturstrender, det turkise havet, et stort utvalg av aktiviteter og opplevelser og et rikt underholdningsliv. Phuket er et flott sted for alle som bare vil slappe av, være sammen med medreisende og nyte god thailandsk mat og drikke. Prøv f.eks. å kjøpe en appetittvekkende kokosnøtt fra en forbipasserende leverandør på stranden.

På den vakre øya kan du lære å lage thaimat, lære å dykke, snorkle, spille en runde golf på en av øyas mange golfbaner eller utforske mindre besøkte strender.

Transport

Taxi er den enkleste måten å komme seg rundt på, men det er best å avtale en pris på forhånd eller velge en taxi med måler.

Merk! Tuktuksjåfører kan kreve store summer eller prøve å lure turister på andre måter.

Havnen

Phuket har tre forskjellige havneområder som cruiseskip anløper. Noen av dem ankrer nær Patong Beach, hvoretter passasjerer blir tatt i land av mindre båter. I noen tilfeller legger skipene til kai ved Phuket Deep Sea Port brygger i Ao Mahkam eller Phuket havn, ca. 20 minutter fra Phuket sentrum.

Søk cruise etter destinasjon

Søk cruise etter rederi