Singapore

Finn cruise

Singapore er en moderne og ryddig asiatisk metropol, en blanding av det fargerike orientalske og moderne western i en eksotisk wok-miks. Singapore er en av Asias mest velstående byer. Singapore er et multireligiøst land, men flertallet av befolkningen er buddhister. Andre religioner som er representert inkluderer katolisisme, hinduisme og islam. Singapore er et trygt og rent reisemål. Derfor må du også avstå fra å kaste avfall på gata, fordi dette kan utløse bot.

Det Singaporeanske kjøkkenet er en vill blanding av smaker og regnes som en av de beste i verden. Vi kan anbefale chilireker eller smaksbomben laksa, en krydret nudelsuppe med kokosmelk. Singapore er en utmerket shoppingby, og siden prisnivået er lavere enn i Danmark, er det mulighet for å gjøre noen gode kjøp.

Avstander og transportmuligheter

Singapores internasjonale flyplass, Changi, er en av verdens mest effektive. Det er enkelt å komme seg fra terminal til terminal med tog. T-banen (MTR) er den raskeste og mest praktiske måten å komme seg inn til sentrum på. Det går også busser og tog. Du får ikke vekslepenger på bussene, så det lønner seg å ha med kontanter. Hvis du tar t-banen (MTR) inn til sentrum, bytt til en annen linje ved Tanah stasjon Merahi (EW4). En taxitur inn til sentrum tar ca. 30 minutter og er det dyreste alternativet.

Havnene

I Singapore er det to cruisehavner, nemlig Cruise Centre for mindre skip og det nyere Marina Bay Cruise Centre større skip. Singapore Cruise Centre ligger ved kjøpesenteret Harbourfont Center , som er lett tilgjengelig med T-banen (MTR). Harbourfront Station ligger en fem-minutters spasertur fra havnen. Det er best å ta toget til Marina Bay Cruise Centre. Ta nord-sør-linjen til Marina South Pier stasjon. Fra stasjonen er det 600 meters gange til cruiseterminalen.

Søk cruise etter destinasjon

Søk cruise etter rederi

Galleri