CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Auckland

Finn cruise

Auckland kalles «City of Sails» og er New Zealands største by. Auckland er nesten omgitt av havet og kjent for sine mange allsidige aktiviteter og idylliske beliggenhet. Fra Auckland kan du raskt komme deg til stranden, havet eller skogene i Waitakere. Atmosfæren i byen er avslappet og internasjonal, og det er like enkelt å finne en sushibod eller en indisk restaurant i sentrum som det er vestlige kafeer. Det er også enkelt å ta en dagstur ut av den travle byen til øyene som kan sees i horisonten. Det er bare å hoppe om bord på fergen og om ikke lenge kan du nyte utsikten fra toppen av vulkanøya Rangitoto. Hvis du liker vin, bør du besøke Waiheke Island.

Den beste måten å utforske området rundt Auckland på er å leie en bil. Bortgjemte, naturskjønne strender langs de lange kystlinjene er ofte bare tilgjengelige med bil. Auckland er det perfekte utgangspunktet for en erobring av New Zealand!

Avstander og transportmuligheter

Fra Auckland internasjonale lufthavn er det 22 km til sentrum av Auckland. En bussbillett til Airbus Express koster rundt 90 nok. Du blir da kjørt direkte mellom havnen og flyplassen. Turen tar ca. 45-60 minutter.

Havnen

Det er to brygger i Aucklands havn, nemlig Queens Wharf og Princes Wharf, hvor de store cruiseskipene legger til. Havnen ligger noen få minutters gange fra Auckland sentrum. Busser og drosjer kjører fra Britomart stasjon like ved havnen.

Søk cruise etter destinasjon

Søk cruise etter rederi

Galleri