CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Melbourne

Finn cruise

Melbournes vugge for kultur og kunst, er Australias nest største by. Tilbringer du tid i sentrum, vil du oppleve at det er pent inndelt i små områder. Sentrum har bevart den britiske koloniale byplanen med rette gater og en svært jevn geografisk fordeling, noe som gjør det enkelt å finne frem. Her finner du kunst, barer og restauranter langs gatene, shopping for enhver pris i Bourke og Collins Streets og kreative utsalgssteder i Flinders Quarter. På St Kilda Road er det gallerier og hager, mens nabolandet Yarra Precinct og Docklands lokker med vannutsikt. En trikketur unna i de eklektiske nabolagene i byens utkanter, er mulighetene uendelige. Sykle i de hippe nordlige forstedene Collingwood, Fitzroy, Brunswick og Northcote. Du kan handle på South Yarra, Prahran og Toorak. Ta med håndkleet ditt til St Kilda, Port Melbourne og South Melbourne og sett vestover for god mat og flotte strender.

Avstander og transportmuligheter

Melbourne internasjonale lufthavn ligger omtrent 20 kilometer fra Melbourne sentrum. Det er enklest å komme seg inn til Melbourne med ekspressbuss (Skybus), som går hvert 10. minutt. Et rimeligere alternativ er bybussen. Passasjerer som reiser til og fra byen kan ta toget til Broadmeadows Station, som ligger nær flyplassen, og gå ombord på den hyppige SmartBus Route 901.

Havnen

Flere cruise i Australia og rundt om i verden stopper i Melbourne. Cruiseskipene legger til kai ved Station Pier i havnen i Melbourne, 4 kilometer fra Melbourne sentrum. Fra havnen til sentrum går det busser, trikker, drosjer og Skybus transferbusser.

Søk cruise etter destinasjon

Søk cruise etter rederi

Galleri