Barbados

Finn cruise

Paradisøya Barbados har lenge vært et av de mest populære reisemålene i Karibia. På Barbados lokker den uberørte naturen, det rene sjøvannet, de vennlige menneskene og alle aktivitetene som tilbys. I tillegg er det en fordel for mange at det snakkes engelsk over hele øya. I disse fantastiske omgivelsene er det lett å glemme alle hverdagens bekymringer og bare nyte en avslappende og komplett ferie! Øyas veier er i god stand, og det er lett å sette seg ut for å utforske øyas øde strender.

Barbados’ delikatesser inkluderer naturligvis fisk, sjømat og rom. Ikke overraskende er det mange gode restauranter på øya! En aktiv dag kan rundes av med en middag på en strandrestaurant i gløden fra solnedgangen. Hvis du er typen person som elsker å være aktiv i ferien, vil du ikke bli skuffet. Barbados er drømmedestinasjonen for alle som elsker å svømme. Du kan prøve surfing, snorkling og dykking.

Avstander og transportmuligheter

Grantley Adams internasjonale lufthavn ligger 13 kilometer fra Barbados hovedstad, Bridgetown. Den enkleste måten å komme seg fra flyplassen til byen på er å ta en taxi. Men vær forsiktig når du velger taxi. De offisielle drosjene er utstyrt med gule etiketter som sier «Autorisert taxi». Det går også busser på veien utenfor flyplassen en gang i timen. På flyplassen kan du få aktuell informasjon om bussene.

Havnen

Mange cruise i det sørlige Karibien passerer Barbados. Bridgetowns havn ligger en fem-minutters drosjetur fra Bridgetown sentrum. Fra Grantley Adams internasjonale lufthavn er det ca. 13 kilometer inn til sentrum. Fra havnen kan du gå inn til sentrum med en transporttjeneste til en rimelig penge.

Søk cruise etter destinasjon

Søk cruise etter rederi

Galleri