Firenze

Finn cruise

I Firenze er det lett å bli helt svimmel av all kunsten. Byen er spesielt kjent for sin renessansekunst og arkitektur, og den har vært hjemsted for mange verdenskjente kunstnere. Derfor er det også åpenbart at du i Firenze finner en lang rekke spennende museer, gallerier, monumenter og biblioteker. Det er trivelig å gå en tur langs elven Arno, som slynger seg gjennom byen, og underveis kan du passere Ponte Vecchio-broen, som har vært bevart siden middelalderen.

Firenze er også en ekte shoppingby med et stort utvalg av motebutikker, piazzaer, markeder og kjøpesentre. Du finner den høyeste kvaliteten til rimelige priser i ulike outletbutikker. Det er et generøst utvalg av restauranter sentralt i Firenze, men den beste pizzaen finner du på Piazza Sant’Ambrogio.

Flyplassen

Firenze flyplass, Amerigo Vespucci, som ligger ca. 5 km fra sentrum. En spesiell flybuss, «Vola in bus», tar deg til sentrum (S. Maria Novella jernbanestasjon) på 20-25 minutter.

Havnen

Cruiseskipene legger til ved havnen i Livorno eller La Spezia, som er ca. henholdsvis 90 og 150 km fra Firenze. Det tar ca. en og en halv time å kjøre fra Firenze til Livorno med tog, som er den mest praktiske måten. Fra togstasjonen i Livorno er det lettest å ta taxi, da det er for langt å gå. Toget til La Spezia tar ca. 2,5 timer, og havna ligger 2,5 km fra stasjonen.

Søk cruise etter destinasjon

Søk cruise etter rederi