Palma de Mallorca

Finn cruise

Mallorca er en mangfoldig øy som i mange år har vært et av Spanias mest populære feriemål – og det med god grunn. Øya har vakker natur, fjellbyer omgitt av frodig natur, hvite sandstrender, sjarmerende byer og et behagelig middelhavsklima. På Mallorca er det lett å kombinere en strandferie med kulturen i hovedbyen Palma med sine vakre, historiske bygninger og gode shoppingmuligheter . Du må prøve Mallorcas mat mens du er her, f.eks. ensaimada – bakverk med sobrasarapølser.

Hvis stranden gjør deg urolig, kan du ta bussen til øyas fjellrike indre. I de små fjellandsbyene kan du oppleve det autentiske Mallorca. Du kan også utforske de sjarmerende fiskelandsbyene. Du kommer ikke til å mangle ting å gjøre på øya, og det er lett å kose seg her, selv under et lengre opphold.

Avstander og transportmuligheter

Mallorcas flyplass ligger ca. 8 km fra Palma. Bussreisen fra flyplassen til Palma tar ca. 30 minutter. Bussen kjører også ned til havna. Hop On Hop Off -bussene stopper også ved havnen.

Havnen

De fleste skip ankommer en av bryggene i Paraires eller Ponientes ved havnen i Estacion Maritima terminal 1, 2, 3 eller 4. Estacion Maritima er en moderne ferge- og cruiseterminal som ligger ca. 5 km fra sentrum av Palma. Det koster ca. 10 euro for å ta en taxi inn til sentrum. Det går en buss på ruten hvert 15. minutt.

En rekke skip legger også til kai ved Del Dique Oeste , som ligger i Estacion Maritimas terminal 5. Terminal 5 ligger litt lenger unna sentrum, men de fleste rederier tilbyr transport mellom havnen og sentrum.

Søk cruise etter destinasjon

Søk cruise etter rederi

Galleri