CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Fort Lauderdale

Finn cruise

I denne vakre kanalbyen kan du nyte solen nesten hele året, og dette er en stor grunn til byens popularitet. Men det gir besøkende mye mer enn muligheten til å slappe av på en strand. Det finnes en rekke fornøyelsesparker, store kjøpesentre og spennende museer i området. Og den vennlige holdningen som er typisk for folk fra Florida, vil du oppdage når du blir møtt av den vanlige imøtekommende servicen!

Den enkleste måten å utforske området på er ved å leie en bil. I nærheten av Fort Lauderdale er det flere sandstrender og interessante steder å besøke. Everglades-sumpen med alligatorer er definitivt verdt en tur også!

Transport og avstand

Turen fra Fort Lauderdale flyplass til havnen (Port Everglades) tar ca. 5-10 minutter med taxi og koster ca 25 dollar.

Noen rederier arrangerer busstransport fra flyplassen til havnen. Transporten bør bestilles på forhånd.

Avstanden mellom Fort Lauderdales havn (Port Everglades) og Miami flyplass er ca. 45 kilometer, som tilsvarer en halvtimes reisetid. Pris for taxi er ca. 85-100 USD, men turen er billigere med Über.

Havnen

Fort Lauderdale fungerer som avgangshavn for mange cruise til Karibia og Bahamas. Fra havnen tar det 10 minutter å kjøre til Fort Lauderdale sentrum og 5 minutter til stranden. Taxi er praktisk talt det eneste alternativet for å komme seg til og fra havnen.

Du kan også komme deg til hagen med bil. Parkering koster ca. 15 dollar om dagen.

Les mer om havnen i Fort Lauderdale her.

Søk cruise etter destinasjon

Søk cruise etter rederi

Galleri