CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Miami

Finn cruise

Sunny Miami er på mange måter det perfekte feriestedet. De kilometerlange sandstrendene, palmene, det behagelige klimaet og det flerkulturelle, pulserende underholdningslivet trekker mange besøkende hit hele året. I Miami kombineres glitter og glamour med latinske rytmer, byens pulserende natteliv og endeløse shoppingmuligheter. Miami er også kjent for sitt rene miljø. Byens luft er frisk og gatene rene.

Sumpområdet Everglades, som er nabo til Miami, er et av de mest populære utfluktsmålene fra Miami. Her har du muligheten til å se alligatorer og mange andre ville dyr i øynene. Det er altfor lett å bli forført og svime over Miamis mangfoldige alternativer!

Avstander og transportmuligheter

Miami internasjonale lufthavn ligger omtrent 20 km fra Miami Beach. Turen tar ca. 30 minutter med bil.

Havnen

Miami er verdens største cruisehavn, og hver dag går utallige cruiseskip herfra til Karibia. Port of Miami er delt inn i syv terminaler og parkeringsområder.

Fra Miamis flyplass tar det ca. 20 minutter å komme til havna med taxi, og det koster ca. 25 USD. Fra Fort Lauderdale internasjonale lufthavn tar turen ca. 45 minutter. Fra havnen er Bayside Marketplace innen gangavstand, men i tillegg trenger du bil eller taxi.

Søk cruise etter destinasjon

Søk cruise etter rederi

Galleri