Bergen

Finn cruise

Bergen er omgitt av syv fjell og er inngangsporten til en av verdens mest populære severdigheter, nemlig de norske fjordene. Som en gammel hansaby er byen preget av en maritim atmosfære, men byr også på den perfekte kombinasjonen av natur, kultur, historie og spennende byliv. Bergens unike sjarm oppleves best under en rusletur gjennom Bryggens trange gater fra hanseatenes tid. Den eldste delen av byen er på UNESCOs verdensarvliste, og et besøk her føles som å bli sendt langt tilbake i tid. Berg-og-dal-banen er en annen veldig populær attraksjon. Det er en jernbane som går fra sentrum til toppen av fjellet Fløyen. Turen tar kun 7 minutter, men fra utsiktsområdet på toppen har du en fantastisk utsikt over byen, fjellene og fjordene. Mange turstier starter herfra, og det er også en restaurant, en kafé, en suvenirbutikk og en lekeplass.

Flyplassen

Flybussen stopper rett utenfor terminalbygningen. Bussen går langs flere ulike ruter til endestasjonen på Radisson Blu Royal Hotel ved Bryggen i Bergen sentrum. Bussene går hvert 10. minutt.

Havnen

Dokkens havn ligger nær sentrum. Herfra er det ca. en kilometers gange til den populære bydelen Bryggen. Det går også busser fra havna til Bergen sentrum.

 

Søk cruise etter destinasjon

Søk cruise etter rederi