CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Buenos Aires

Finn cruise

Buenos Aires er en av Sør-Amerikas største metropoler, og den er kjent for sin intense storbypuls. Den europeiske innflytelsen er synlig på gatene i Buenos Aires i form av den fantastiske arkitekturen og innbyggerne, som i stor grad stammer fra spanske, italienske og tyske immigranter. I Buenos Aires gater er det lettere enn i de fleste andre søramerikanske byer å oppleve byens rike kultur, og de mange bulevardene og fortauskafeene skaper en helt unik atmosfære. Du kan få et godt inntrykk av argentinsk kultur ved å gå på kino, besøke et antikvitetsmarked eller se en ekte tangoforestilling.

Blant Buenos Aires mest populære områder er Palermo med sine små spesialbutikker og La Boca, som med sine fargerike hus er en av byens mest kjente attraksjoner. Du kan nyte en hyggelig spasertur ned til havnen i Puerto Madero. Derfra kan du ta en båttur til Uruguay på motsatt strand.

Avstander og transportmuligheter

Argentinas hovedstad har to internasjonale flyplasser, hvorav Ministro Pistarini flyplass er den viktigste. Flyplassen kalles også Ezeiza Airport for å skille den fra Jorge Newbery Airport, som ligger nær sentrum.

Ezeiza flyplass ligger ca. 35 kilometer sørøst for sentrum av Buenos Aires. Det er ingen togforbindelse mellom Buenos Aires og Ezeiza lufthavn. Den nærmeste togstasjonen er Ezeiza, som du kan ta buss 518 til. Busselskapet Manuel Tienda Leon har forbindelse til Madero busstasjon ved Plaza San Martín i sentrum av Buenos Aires. Noen busser fortsetter derfra til Jorge Newbery lufthavn. Buss 8 går fra flyplassen til Plaza de Mayo, men turen tar ganske lang tid.

Du kan leie bil i ankomsthallen i terminal A. Fra flyplassen tar du motorveien Autopista Riccheri (vei nr. A002) til Buenos Aires.

I sentrum av Buenos Aires kan du komme deg rundt med metro og buss. Drosjer er relativt billige.

Havnen

Flere søramerikanske cruise går fra Buenos Aires. Buenos Aires havn ligger ca. 45 km fra Ezeiza internasjonale lufthavn. Du kan ta bussen mellom flyplassen og havnen, men du må bytte buss flere ganger. Siden drosjer er relativt billige, er det ofte en bedre løsning.

Søk cruise etter destinasjon

Søk cruise etter rederi