Et hav av tilbud hos Royal Caribbean

Finn cruise

Royal Caribbeans skip er noen av de mest moderne og innovative i verden. Om bord på skipene er det barne- og ungdomsklubber, svømmebasseng og jacuzzi, treningssentre og spa, kasino, skøytebane og et stort utvalg restauranter og barer. Royal Caribbean seiler bl.a. til Karibia, Middelhavet, Asia og Nord-Europa.

Rederiets største skip er en helt egen verden med et stort utvalg underholdning og aktiviteter. Du kan se Broadway-musikaler, oppleve fantastiske show i AquaTheater, prøve vannsklier, surfesimulator, North Star observasjonskapsel, RipCord by iFly fallskjermsimulator og mye mer. Det blir vanskelig å velge en enkelt favorittaktivitet fra det store utvalget!

 

Kampanjer

Verdens største skip i Karibia

Reis på cruise med Icon, Utopia, Wonder, Allure, Harmony og Oasis of the Seas i Karibia året rundt.

Eksempel på cruise

Øst-Karibia 8 dager med Symphony of the Seas

Seilrute: Cape Liberty – New York – På havet – Port Canaveral, Florida – Coco Cay – Nassau – På havet – På havet – Cape Liberty – New York

Priser fra 8.042 kr per person

Vest-Karibia 8 dager med Wonder of the Seas

Seilrute: Port Canaveral, Florida – Coco Cay – På havet – Cozumel – Roatán – Costa Maya – På havet – Port Canaveral, Florida

Priser fra 9.851 kr per person

 

 

Opplev Middelhavet med Royal Caribbean

Eksempel på cruise

Vestlige Middelhavet 8 dager med Oasis of the Seas

Seilrute: Barcelona – Palma de Mallorca, Balearene – På havet – La Spezia, Firenze, Pisa, Cinque – Civitavecchia, Roma – Napoli – På havet – Barcelona

Priser fra 12.195 kr per person

Middelhavet med Voyager of the Seas

Seilrute: Pireaus, Athen – Mykonos – Santorin, Kykladene – På havet – Palermo, Sicilia – På havet – Valencia – Barcelona

Priser fra 12.050 kr per person

 

 

Opplev Asia, Sør-Amerika, Alaska og mye mer…

Eksempel på cruise

Transatlantisk 15 dager med Oasis of the Seas

Seilrute: Barcelona – Palma de Mallorca, Balearene – Valencia – Cartagena – Malaga – På havet – På havet – På havet – På havet – På havet – På havet – På havet – På havet – Nassau – Fort Lauderdale

Priser fra 17.537 kr per person

Sørøst-Asia 9 dager med Anthem of the Seas

Seilrute: Singapore – På havet – På havet – Celukan Bawang – Benoa, Bali – Lombok – På havet – På havet – Singapore

Priser fra 13.015 kr per person

 

 

Høydepunkter

 • Bassengdekket

  Ha en fantastisk dag på det nydesignede bassengdekket på f. eks. Icon of the Seas. Nyt solen eller søk skygge i din egen cabana . Få adrenalinkicket på de spennende skliene, The Perfect Storm℠, med den høyeste sklien til sjøs. Slapp av med deilige drinker og god musikk på The Lime and Coconut ®, eller trekk deg tilbake til det avslappende solariet med en god bok.

 • Broadway musikaler

  Verdenskjente Broadway-musikaler fremføres på Royal Caribbeans scene, og det beste er at de er inkludert i prisen på cruiset. Der er forkjellige musikaler på skibene som f. eks. Grease, Mamma Mia og Hairspray – vi lover at det blir fantastisk!

 • AquaTheater

  Om kvelden tilbyr AquaTheater fantastiske vannshow, akrobatikk, kunstnerisk svømming, vannballett og demonstrasjoner av profesjonelle svømmere. På dagtid kan du ta et dykkerkurs eller slappe av i en solseng ved bassenget.

 • Central Park

  Parken ligger midt i skipet og utgjør hjertet. Parken er et grønt uteområde med tusenvis av levende planter og blomster, terrasser, gangstier, butikker, restauranter og barer samt konserter og gatemusikk. Noen av lugarene med balkong har utsikt over Central Park.

Tilleggsinformasjon

 • Opphold i valgt lugarkategori
 • Alle måltider om bord (helpensjon): frokost, lunsj, middag og snacks i skipets hoved- og bufférestaurant
 • Roomservice 24 timer i døgnet. Gratis frokost mellom kl 0700-10.00. For andre bestillinger er servicegebyret USD 7,95
 • Kaffe, te og vann er tilgjengelig om bord hele døgnet.
 • Underholdning om bord
 • De fleste av skipets aktiviteter som treningssenter, svømmebassenger, boblebad, teater og levende musikk
 • Havneavgifter og skatter
 • Bagasjeservice på avreise- og ankomstdagen

Det er enkelt å bestille cruise hos oss. Du kan bestille via vår online booking eller ved å kontakte vår kundeservice via e-post, chat eller telefon. Reservasjonen er helt uforpliktende, da den først vil bli bekreftet etter forhåndsbetaling for cruiset.

Depositumet for et cruise med Royal Caribbean er 1.000 kr per person. Resten av betalingen må være CruiseAway i hende senest 65 dager før avreisedato. Ved bestilling etter det må hele beløpet betales samtidig med bestilling.

CruiseAway er en del av det finske privateide selskapet Travel Specialist Group. Vi er spesialister på cruise og har en av det største utvalget av cruise på nettet, på det nordiske markedet.

Vi krever ikke servicegebyr for bestillinger av cruise, slik at de kan bestilles på CruiseAway for samme pris og av og til og med billigere enn på de ulike rederienes egne nettsider.

Vi elsker cruise , og har seilt med de fleste rederier. Hos oss er du i trygge hender ved bestilling av ditt drømmecruise.

CruiseAway sin prisgaranti garanterer at du får ditt cruise hos oss til av markedet beste pris. Har du SAS Eurobonus tjener du bonuspoeng på alle våre cruise!