MSC Cruises – Cruise for alle

Finn cruise

MSC Cruises er et italiensk rederi som tilbyr reiseopplevelser til destinasjoner over hele verden. Med en moderne flåte av skip som kombinerer eleganse og innovasjon, tilbyr MSC et bredt utvalg av fasiliteter og underholdning om bord. De seiler til ulike destinasjoner og tilbyr en blanding av kulturelle opplevelser, underholdning og aktiviteter som appellerer til ulike aldre og interesser.

MSC legger vekt på høykvalitetsservice og streber etter å skape uforglemmelige ferieminner for gjestene sine. Hos MSC Cruises er filosofien at tiden skal fylles med herlige øyeblikk i selskap med dem man er glad i.

 

Kampanjer

Book vinterens mest prisvenlige ferie! I vår kampanje «All Inclusive Plus» inkluderer vi nå drikkepakken «Easy Plus» i stedet for «Easy-pakken». Med «Easy Plus» får du mer variasjon, alle ølsorter er inkludert, massevis av cocktails, vin per glass og alkoholfrie alternativer. I tillegg kan du bruke «Easy Plus»-pakken i spesialrestaurantene om bord.

Priseksempel i Middelhavet

MSC Grandiosa – Det Vestlige Middelhavet, 7 netter

Pris fra 9 249 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 10 859 kr. pr. person

Seilrute: Barcelona – På havet – La Goulette – Palermo – Napoli – Livorno – Marseille – Barcelona

MSC Seaside – Det Vestlige Middelhav, 7 netter

Pris fra 8 609 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 10 219 kr. pr. person

Seilrute: Genova – Civitavecchia (Roma) – Palermo – På havet – Ibiza – Valencia – Marseille – Genova

MSC Armonia – Det østlige Middelhav, 7 netter

Pris fra 6 939 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 8 549 kr. pr. person

Seilrute: Venezia – På havet – Dubrovnik – Kotor – Korfu – Zakynthos – Bari – Venezia

Priseksempel i Karibia og Nord-Amerika

MSC Meraviglia – Den nordamerikanske østkyst, 7 netter

Pris fra 6 319 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 7 929 kr. pr. person

Seilrute: New York – På havet – Boston – Portland, Maine – Saint John – Halifax, Nova Scotia – På havet – New York

MSC Seascape – Det Østlige Caribien, 7 netter

Pris fra 7 579 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 9 189 kr. pr. person

Seilrute: Miami – På havet – Puerto Plata – San Juan – På havet – Nassau – Ocean Cay MSC Marine Reserve – Miami

Priseksempel i Nordeuropa

MSC Preziosa – Nord-Atlanten, 11 netter

Pris fra 16 6795 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 19 209 kr. pr. person

Seilrute:  Hamburg – På havet – Invergordon, Skottland – På havet – Reykjavik – Reykjavik – Isafjördur – Akureyri – På havet – Kirkwall, Orkney Islands – På havet – Hamburg

MSC Poesia – Østersjøen og Baltikum 7 netter

Pris fra 8 719 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 10 329 kr. pr. person

Seilrute: København – Warnemuende – Rønne – Gdynia – Visby – Stockholm – På havet – København

Høydepunkter

 • Galleria

  Hjertet av skipet er Galleria-promenaden, som huser spesialrestauranter, barer og butikker. Over promenaden er det et kuppeltak laget av LED-skjermer, som viser fantastiske bildevisninger. I taket kan du beundre stjernehimmelen, soloppgangen, skyskrapere og renessansekunst – bildene endres i samsvar med forskjellige tider og i henhold til skipets program.

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club, plassert på det øvre dekket av skipet, representerer et lite luksuriøst skip inne i det store skipet. Skipets mest eksklusive suiter befinner seg i Yacht Club. Yacht Club er det optimale valget for de som søker luksus under cruiset, samtidig som de ønsker å nyte alle fasiliteter, aktiviteter og underholdning som det store skipet tilbyr. Innenfor Yacht Club finner du blant annet et privat loungeområde, restaurant og solterrasse.

 • Waterfront Boardwalk

  Promenadedekket Waterfront Boardwalk, som omgir hele skipet på Seaside-klassen, er et ideelt sted for en avslappende kveldstur ved solnedgangen. Den fantastiske utsikten kan også nytes fra de ulike restaurantene og barene langs Waterfront Boardwalk. Noen deler av dekket er laget av glass, slik at du kan se bølgene i havet under deg.

 • Stjernehimmelbasseng

  Meraviglia og Meraviglia Plus-klasseskipene har opptil 10 kvadratmeter dekksplass per passasjer – skipene har også noen av havets største bassengområder. Med elegant design, vakker belysning og en enorm skjerm, forblir bassengområdet attraktivt selv etter solnedgang – et ideelt sted å tilbringe varme sommerkvelder.

Tilleggsinformasjon

 • Lugar av høy standard
 • Mulighet for å spise hele døgnet
 • Iste, juice (frokost og buffet), kaffe og isvann
 • Svømmebasseng og boblebad
 • Stort treningssenter med havutsikt
 • Dyktige ansatte og aktiviteter tilpasset barn
 • Bredt utvalg av underholdning, f.eks. teater, standup-komedie og levende musikk
 • Stort utvalg av barer og lounger om bord
 • Serviceavgifter
 • Alle skatter og havneavgifter

Det er enkelt å bestille cruise hos oss. Du kan gjennomføre bestillingen via vår nettside eller kontakte kundeservicen vår via e-post, chat eller telefon. Reservasjonen er helt uforpliktende, da den først vil bli bekreftet etter at forhåndsbetalingen for cruiset er gjennomført.

Depositumet for et cruise med MSC Cruises er 20 % av reisens pris. Resten av betalingen må være hos CruiseAway senest 65 dager før avreisedato. Ved bestilling etter dette tidspunktet må hele beløpet betales samtidig med bestillingen.

CruiseAway er en del av det finske, privateide selskapet Travel Specialist Group. Vi er eksperter innen cruise og har et av de største utvalgene av cruise tilgjengelig på nettet i det nordiske markedet. Vi krever ikke servicegebyr for bestillinger av cruise, så du kan bestille hos CruiseAway til samme pris, og av og til til og med rimeligere, enn på de ulike rederienes egne nettsider.

Vi er lidenskapelige om cruise og har reist med de fleste rederiene. Når du bestiller ditt drømmecruise hos oss, kan du være trygg på at du er i gode hender.

CruiseAway sin prisgaranti sørger for at du får ditt cruise hos oss til den beste prisen på markedet. Hvis du har SAS Eurobonus eller Finnair Plus, kan du også tjene bonuspoeng på alle våre cruise!

MSC Cruises – Cruise for alle

Finn cruise