Opplev Karibien med MSC Cruises!

Finn cruise

MSC Cruises moderne skip seiler i det solfylte karibiske hav gjennom hele vinteren. Det elegante MSC Seascape seiler fra Miami til de tropiske Bahamas og Puerto Rico. Søsterskipet MSC Seaside (2017) vil ha avgang fra de sørkaribiske øyene Martinique og Guadeloupe. MSC Meraviglia (2017) seiler fra Orlando til kysten av Mexico. Sjekk ut vårt fantastiske utvalg av cruise og velg det som passer deg!

Kampanjer

MSC Cruises har en rekke kampanjer som gjør cruiset ditt enda rimeligere – lave barnepriser og gode rabatter for de som reiser i en single lugar. Den populære Easy drikkepakken er nå også tilgjengelig til rabatterte priser på de fleste cruise. Normalpris er 340 kr per person per dag, men med rabatt koster det kun 210 kr per person per dag. Drikkepakker med rabatt må bestilles før du bekrefter reisen.

Fantastiske karibiske cruise!

Flugt fra den kalde norske vinteren og nyt solfylte dager i Karibien. Du kan seile fra for eksempel Miami, Port Canaveral eller Martinique. Valget er ditt og det er et hav av spennende cruise å velge mellom!

Den yngste flåten på de syv verdenshav!

MSC Cruises’ flåte består av 20 cruiseskip, alle bygget i det 21. århundre, og selskapet fortsetter å lansere nye skip hvert år. MSC Virtuosa og MSC World Europa ble sjøsatt 2022. Selskapet har til hensikt å øke sin flåte til 23 skip innen 2025.

Om bord finner du aktiviteter for alle aldre, fra 4D kinoer og bowlingbaner til kule badeland og avslappende spaopplevelser. De fleste skip har også en luksuriøs Yacht Club-seksjon, hvor du som gjest i en suite får ditt eget «lite skip i et stort skip».

Lær mer om MSC Cruises flåte!

MSC Cruises cruise tilbyr utmerket valuta for pengene. Denne vinteren kan du også ta en billig ferie på MSC Seascape – MSC Cruises splitter nye skip som ble klart i 2022. Og best av alt, et vintercruise i Karibien er helt fantastisk! Jasmin, CruiseAway.

Tilleggsinformasjon

  • Lugar av høy standard
  • Mulighet for å spise hele døgnet
  • Iste, juice (frokost og buffet), kaffe og isvann
  • Svømmebasseng og boblebad
  • Stort treningssenter med havutsikt
  • Dyktige ansatte og aktiviteter tilpasset barn
  • Bredt utvalg av underholdning, f.eks. teater, standup-komedie og levende musikk
  • Stort utvalg av barer og lounger om bord
  • Serviceavgifter
  • Alle skatter og havneavgifter

Det er enkelt å bestille cruise hos oss. Du kan bestille via vår online booking eller ved å kontakte vår kundeservice via e-post, chat eller telefon. Reservasjonen er helt uforpliktende, da den først vil bli bekreftet etter forhåndsbetaling for cruiset.

Depositumet for et cruise med MSC Cruises er 20 % av reisens pris. Resten av betalingen må være CruiseAway i hende senest 65 dager før avreisedato. Ved bestilling etter det må hele beløpet betales samtidig med bestilling.

CruiseAway er en del av det finske privateide selskapet Travel Specialist Group. Vi er spesialister på cruise og har en av det største utvalget av cruise på nettet, på det nordiske markedet. Vi krever ikke servicegebyr for bestillinger av cruise, slik at de kan bestilles på CruiseAway for samme pris og av og til til og med billigere enn på de ulike rederienes egne nettsider.

Vi elsker cruise , og har seilt med de fleste rederier. Hos oss er du i trygge hender ved bestilling av ditt drømmecruise.

CruiseAway sin prisgaranti garanterer at du får ditt cruise hos oss til av markedet beste pris. Har du Norwegian Reward , SAS Eurobonus eller Finnair Plus tjener du bonuspoeng på alle våre cruise!