Opplev Karibien med MSC Cruises!

Finn cruise

MSC Cruises er et italiensk rederi som tilbyr reiseopplevelser til destinasjoner over hele verden. Med en moderne flåte av skip som kombinerer eleganse og innovasjon, tilbyr MSC et bredt utvalg av fasiliteter og underholdning om bord. De seiler til ulike destinasjoner og tilbyr en blanding av kulturelle opplevelser, underholdning og aktiviteter som appellerer til ulike aldre og interesser.

MSC Cruises moderne skip seiler i det solfylte karibiske hav gjennom hele vinteren. Det elegante MSC Seascape (2022) seiler fra Miami til de tropiske Bahamas og Puerto Rico. Søsterskipet MSC Seaside (2017) vil ha avgang fra de sørkaribiske øyene Martinique og Guadeloupe. MSC Seashore (2021) seiler fra Orlando og MSC Meraviglia (2017) seiler fra New York.

Sjekk ut vårt fantastiske utvalg av cruise og velg det som passer deg!

Kampanjer

Priseksempel i Karibia og Nord-Amerika

MSC Meraviglia – Den nordamerikanske østkyst, 7 netter

Pris fra 6.739 kr per person
Seilrute: New York – På havet – Kings Wharf, Bermuda – Kings Wharf, Bermuda – Kings Wharf, Bermuda – På havet – New York

MSC Seascape – Det Østlige Caribien, 7 netter

Pris fra 5.879 kr. pr. person
Seilrute: Miami – På havet – Puerto Plata – San Juan – På havet – På havet – Ocean Cay MSC Marine Reserve – Miami

MSC Virtuosa – Cruise fra Martinique, 12 netter

Pris fra 10.609 kr. pr. person inkl. fly
Seilrute: Fort-de-France – Pointe-à-Pitre – Philipsburg, St. Maarten – På havet – På havet – På havet – På havet – På havet – Ponta Delgada, Azorene – På havet – På havet – Lisboa

MSC Seascape – Det Vestlige Caribien, 7 netter

Pris fra 8.989 kr per person
Seilrute: Miami – På havet – Costa Maya – Cozumel – Isla da Roatan – På havet – Ocean Cay MSC Marine Reserve – Miami

Den yngste flåten på de syv verdenshav!

MSC Cruises’ flåte består av 22 cruiseskip, alle bygget i det 21. århundre, og selskapet fortsetter å lansere nye skip hvert år. MSC Virtuosa og MSC World Europa ble sjøsatt 2022. Selskapet har til hensikt å øke sin flåte til 23 skip innen 2025.

Om bord finner du aktiviteter for alle aldre, fra 4D kinoer og bowlingbaner til kule badeland og avslappende spaopplevelser. De fleste skip har også en luksuriøs Yacht Club-seksjon, hvor du som gjest i en suite får ditt eget «lite skip i et stort skip».

Lær mer om MSC Cruises flåte!

MSC Cruises cruise tilbyr utmerket valuta for pengene. Denne vinteren kan du også ta en billig ferie på MSC Seascape – MSC Cruises nye skip som ble klart i 2022. Og best av alt, et vintercruise i Karibien er helt fantastisk! Jasmin, CruiseAway.

Tilleggsinformasjon

  • Lugar av høy standard
  • Mulighet for å spise hele døgnet
  • Iste, juice (frokost og buffet), kaffe og isvann
  • Svømmebasseng og boblebad
  • Stort treningssenter med havutsikt
  • Dyktige ansatte og aktiviteter tilpasset barn
  • Bredt utvalg av underholdning, f.eks. teater, standup-komedie og levende musikk
  • Stort utvalg av barer og lounger om bord
  • Serviceavgifter
  • Alle skatter og havneavgifter

Det er enkelt å bestille cruise hos oss. Du kan bestille via vår online booking eller ved å kontakte vår kundeservice via e-post, chat eller telefon. Reservasjonen er helt uforpliktende, da den først vil bli bekreftet etter forhåndsbetaling for cruiset.

Depositumet for et cruise med MSC Cruises er 20 % av reisens pris. Resten av betalingen må være CruiseAway i hende senest 65 dager før avreisedato. Ved bestilling etter det må hele beløpet betales samtidig med bestilling.

CruiseAway er en del av det finske privateide selskapet Travel Specialist Group. Vi er spesialister på cruise og har en av det største utvalget av cruise på nettet, på det nordiske markedet. Vi krever ikke servicegebyr for bestillinger av cruise, slik at de kan bestilles på CruiseAway for samme pris og av og til til og med billigere enn på de ulike rederienes egne nettsider.

Vi elsker cruise , og har seilt med de fleste rederier. Hos oss er du i trygge hender ved bestilling av ditt drømmecruise.

CruiseAway sin prisgaranti garanterer at du får ditt cruise hos oss til av markedet beste pris. Har du SAS Eurobonus tjener du bonuspoeng på alle våre cruise!