Allsidig utvalg av utflukter

Nights and Cool Places utflukter

På mange destinasjoner er det som skjer etter mørkets frembrudd minst like fascinerende som det som skjer om dagen. Derfor arrangeres disse utfluktene etter middagen. I Venezia kan du for eksempel under en privat visning besøke det praktfulle Dogepalasset etter stengetid. I Bangkok kan du dra på et cruise hvor du kan oppleve byens hav av lys slik det reflekteres i elven og deretter delta på den årlige Loi Krathong lysfestivalen.

 

Insider Access beacons

Gjennom denne ekskursjonen får du oppleve det autentiske livet. I Haifa i Israel kan du for eksempel besøke en lokal familie og lære hvordan du tilbereder et tradisjonelt drusisk måltid. I Santa Margherita i Italia kan du smake på ulike typer olivenolje. I Valencia i Spania kan du oppleve livet på landet og i Semarang i Indonesia kan du lære hemmelighetene bak batikkfarging.

 

Kveldsutflukten AzAmazing

Hos Azamara får du tilbud om å delta på AzAmazing-kvelder, de er også gratis. Dette er gode muligheter til å oppleve den lokale kulturen på kveldstid. Se en flamencoforestilling i Barcelona, ​​opplev Beatlemania i Liverpool-katedralen eller besøk en tradisjonell festival i Yangoon, Burma.

 

Trygge utflukter

Når du deltar på rederiets utflukter kan du være sikker på at de er trygge og forsikret. Hvis det skulle oppstå en forsinkelse av en eller annen grunn, kan du være trygg på at skipet venter, og i det usannsynlige tilfellet av et problem med transporten, vil personalet ta seg av deg og sørge for at du kommer tilbake til skipet så snart som mulig – gratis selvfølgelig.

 

Spis som lokalbefolkningen

Prøv å spise som lokalbefolkningen! Azamara har samlet restaurantanbefalinger slik at du kan prøve å spise på restaurantene som lokalbefolkningen også setter pris på.