Matopplevelser

Azamara Journey og Azamara Quest tilbyr seks ulike måltidsalternativer, inkludert romservice. Aqualina og Prime C er begge av høy kvalitet. Disse er inkludert for gjester som bestiller suiter, for andre gjester er inngangen $30. Hos Aqualina venter italienske smaksopplevelser som risotto og deilig kalvekjøtt. Prime C passer for alle som liker kjøttretter. Discoveries Restaurant er hovedrestauranten om bord.

Spis i ditt eget tempo

Frokost, lunsj og middag serveres i hovedrestauranten. Men som på alle restauranter om bord er det ingen faste sitteplasser, du bestemmer selv når du vil spise. På dekk ligger Windows Café, et hyggelig og uformelt alternativ under åpen himmel, hvor menyen varierer fra dag til dag. Restaurantens etniske kvelder, med smaker fra for eksempel India, Mexico og Spania på buffébordet er vel verdt å prøve.

Vinkjeller

Alle restauranter har kunnskapsrik personale som kan anbefale passende drikkealternativer til maten. Om bord er det også en vinkjeller hvor alle garantert finner en vin de liker. Du kan også få hjelp av en sommelier til å finne riktig vin til riktig anledning.