CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Aktivitet

På Carnival Cruise Lines cruise er det mange måter å holde seg i form på. Du kan bruke det moderne treningsrommet, uten at det koster noe ekstra, eller delta på en rekke gratis gruppetimer. Du kan også ta treningstimer du betaler litt ekstra for. Du kan bli kjent med yoga, kondisjonsturer, power walking, pilates, kickboksing og aerobic. Du kan til og med få en personlig trener til å designe ditt personlige program, noe du kan ha glede av selv etter cruiset er over.

I forbindelse med treningsstudioet er det en skjønnhetssalong. Her finnes det et komplett utvalg alt fra frisørtjenester og manikyr til tannbleking.

Treningsstudioet og skjønnhetssalongen i Spa Carnival er kun beregnet for passasjerer over 12 år. 12-16-åringer kan bruke treningsstudioet og skjønnhetssalongen i følge med en voksen.

Her går det fort!

Trenger ikke være barn for å ha det moro og plaske rundt i badelandet Waterworks, eller renne nedover vannsklien Twister*. Den morsomme dobbelte vannsklien inviterer deg til å konkurrere om hvem som kan komme raskest ned. Badelandet har 3-4 bassenger, et plaskebasseng og vannsklier.

Hovedbassenget kan brukes selv i dårlig vær, ettersom taket kan trekkes frem og tilbake for å beskytte mot og vind. Boblebadet er best egnet for roligere og mer avslappende nytelse.

* Ikke tilgjengelig på alle skip

Ball i spill!

På Carnival Cruise Line, er det vanskelig å finne unnskyldninger for ikke å være fysisk aktiv. Treningsstudioet, bassengkomplekset og mange forskjellige treningsfasiliteter venter deg ombord.

Du kan spille ni hulls minigolf og bordtennis, eller spille volleyball og basketball på dekk. Ikke glem å pakke ned joggeskoene! En løpetur på dekk i frisk sjøluft er en opplevelse du ikke vil gå glipp av.