CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Carnival Celebration

Finn cruise

Carnival Celebration feirer sitt navn ved å hylle Carnival Cruise Lines 50-årige historie på verdenshavene. Akkurat som sitt søsterskip, Mardi Gras, har skipet seks forskjellige tematiske «soner» som tilbyr mange morsomme aktiviteter samt restauranter og barer. Den populære BOLT-berg- og dalbanen gjør også comeback, sammen med mange velkjente områder fra rederiets andre skip. Nytt på skipet er Golden Jubilee-baren, som feirer rederiets begivenhetsrike historie.

 

 

Zoner

Når du går om bord på skipet, får du straks muligheten til å bli kjent med den første sonen. Celebration Central gir et unikt førsteinntrykk med sine gulv-til-tak-vinduer, massive LED-skjermer og et tak som glitrer av fargerike lys. I denne sonen finner du blant annet en scene, barer, restauranter samt en pianobar og en komedieklubb.

I Gateway-sonen ligger skipets nye bar, Golden Jubilee, hvor det tilbys en rekke underholdningsmuligheter. Barinnredningen er prydet med suvenirer fra gamle Carnival-skip, og utenfor baren kan du besøke en utstilling om rederiets historie.

Summer Landing-sonen lar deg oppleve sommerstemningen året rundt! Nyt et deilig BBQ-måltid på Guy Fieris måte, ta en is til dessert, prøv en av bassengbarens deilige drinker og ta en dukkert i bassenget for å kjøle deg ned. Summer Landing er favorittstedet på havdagene.

820 Biscayne-sonen er inspirert av Carnival Cruise Lines hjemby Miami, hvor rederiets første skip seilte ut på 1970-tallet. Sonens navn viser til adressen på Biscayne Boulevard i Miami, hvor alt begynte. Sonen er innredet i art deco-stil og krydret med et snev av neonlys. Prøv for eksempel en av Bar 820s tropiske cocktails, Deco Delis klassiske sandwicher og selvfølgelig Miami Slices pizzaer.

Lido-bassengdekket er velkjent for de som tidligere har reist med Carnival. Bassengområdet strekker seg over to dekk og er fylt med både solplasser og restaurantmuligheter. Ta en burger ved bassengkanten fra Guy’s Burger Joint eller en taco fra BlueIguana Cantina. Og selvfølgelig kan du få is på Lido-dekket, døgnet rundt!

Carnivals skip kalles ikke for «fun ships» uten grunn. Ultimate Playground-sonen er en lekeplass for hele familien. Sonen har rederiets største badeland, WaterWorks, med tre snirklete vannsklier, den høytflyvende BOLT-berg-og-dalbanen samt det allsidige SportsSquare, hvor du finner blant annet en minigolfbane, en full størrelse basketballbane og en klatrevegg.

Mat og drikke

Carnival Celebration tilbyr en rekke forskjellige spisemuligheter. Måltider på à la carte-hovedrestaurantene og buffeten Lido Marketplace er alltid inkludert i cruiseprisen. Andre inkluderte muligheter inkluderer for eksempel Guy Fieri’s Guy’s Burger Joint og grillrestauranten Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que. For dem med en søt tann er det også iskrem fra Swirls isbaren. Blant de spesialrestaurantene som koster ekstra, finnes blant annet de asiatiske restaurantene Bonsai Teppanyaki og Bonsai Sushi, den italienske Cucina del Capitano samt Chibang, hvis meny inkluderer både kinesiske og meksikanske delikatesser.

Sport og velvære

Hold deg i form selv under ferien. Ombord finnes et velutstyrt treningssenter, en løpebane samt flere sportsmuligheter i Ultimate Playground. Selv om Carnival Celebration tilbyr en rekke aktiviteter, har man noen ganger bare behov for å slappe av under ferien. Avslapning kan for eksempel finnes på Serenity-området for voksne, i skipets Cloud 9-spa eller i roen på Loft 19-dekket.

Les mer om måltider, aktiviteter og service ombord! Les her!

Tekniske data

 • Byggeår 2022
 • Renovert
 • Bruttotonnasje 183 500 t
 • Lengde 345 m
 • Bredde 42 m
 • Dekk 15
 • Passasjerer 5 375
 • Personalet 1 735
 • Lugarer 2 640

Tjenester

 • Restauranter 22
 • Barer 12
 • Teater
 • Nattklubb
 • Casino
 • Minigolf
 • Treningsstudio
 • Spa
 • Vannsklie
 • Svømmebasseng 6
 • Jacuzzi 8
 • Bassengområde for voksne
 • Program for barn
 • Barnepass
 • WiFi
 • 24 t romservice
 • Lugar med tilkoblet dør eller "connecting-rom"
 • Lugar for funksjonshemmede
 • Nettspenning 110/220 v

Lugarer

Innvendig lugar

De innvendige lugarene har to separate senger som kan gjøres om til en dobbeltseng ved behov. Sengene er utstyrt med Carnival Comfort Collection-sengetøy. Lugarets bad har dusj. Badekåper er tilgjengelig på forespørsel. Andre fasiliteter inkluderer et opplyst sminkespeil, TV, safe og aircondition.

På skipet er det også tilgjengelige innvendige lugarene med ulike tilleggsservice. Disse inkluderer Havana-, Spa- og Family Harbor-innvendige lugarene.

Lugarets størrelse er cirka 15 m².

Utvendig lugar

I utvendige lugarer er det to separate senger som kan gjøres om til en dobbeltseng etter ønske. Sengene er utstyrt med Carnival Comfort Collection-sengetøy. Lugarets bad har dusj. Badekåper er tilgjengelige på forespørsel. Andre fasiliteter inkluderer et opplyst sminkespeil, sofa, TV, safe og aircondition. Lugaren har et vindu mot havet.

På skipet er det også tilgjengelige utvendige lugarer med ulike tilleggsservice. Disse inkluderer Spa- og Family Harbor-utvendige lugarer.

Lugarets størrelse er cirka 23 m².

Balkong lugar

I lugarer med balkong er det to separate senger som kan gjøres om til en dobbeltseng etter ønske. Sengene er utstyrt med Carnival Comfort Collection-sengetøy. Lugarets bad har dusj. Badekåper er tilgjengelige på forespørsel. Andre fasiliteter inkluderer et opplyst sminkespeil, sofa, TV, safe og aircondition. Lugaren har en møblert balkong. I noen lugarer er balkongen mer beskyttet (kategorier 7C og 7S).

På skipet er det også Spa-balkonglugarer, hvis pris inkluderer ekstra service.

Lugarets størrelse med balkong er cirka 20-23 m².

Havana Cabana

I Havana Cabana-lugarene er det to separate senger som kan gjøres om til en dobbeltseng om ønskelig. Sengene er utstyrt med Carnival Comfort Collection-sengetøy. Lugaren bad har en dusj. Badekåper kan fås på forespørsel. Ytterligere fasiliteter inkluderer et opplyst sminkebord, sofa, TV, safe og aircondition. Lugaren har en møblert uteplass med utsikt over Lanai-dekket. Lugaren har også enkel tilgang til Havana-bassengområdet.

På skipet er det også Havana Cabana-suiter, hvor prisen inkluderer suitespesifikke fordeler.

Lugaren med uteplass er omtrent 27 m².
Suiten med uteplass er omtrent 27–48 m

Suite med havutsikt

I suitene med havutsikt finnes to separate senger som kan gjøres om til en dobbeltseng om ønskelig. I tillegg er det en sovesofa med plass til to personer. Sengene er utstyrt med Carnival Comfort Collection-sengetøy. Suitens bad har en dusj. Badekåper er også inkludert i suiten. Ytterligere fasiliteter inkluderer et opplyst sminkebord, sofa og sofabord, TV, safe og aircondition. Suiten har en møblert balkong.

Suitens fordeler inkluderer: prioritert ombord- og ilandstigning, fortrinnsrett ved valg av måltidstid, to store vannflasker.

På skipet finnes også suiter med ulike tilleggstjenester. Disse inkluderer Spa- og Family Harbor-suitene.

Suitens størrelse med balkong er cirka 29–32 m².

Carnival Excel-suite

I Carnival Excel-suitene finnes to separate senger som kan gjøres om til en dobbeltseng om ønskelig. I tillegg er det en sovesofa med plass til to personer. Sengene er utstyrt med Carnival Comfort Collection-sengetøy. Suitens bad har en dusj og luksuriøse badeprodukter. Badekåper er også inkludert i suiten. Ytterligere fasiliteter inkluderer et opplyst sminkebord, spisebord, walk-in-garderobe, sofa og sofabord, TV, to TV-er, gratis on-demand-filmer, safe og aircondition. Suiten har også en møblert balkong.

Suitens fordeler inkluderer: prioritert ombord- og ilandstigning, tilgang til Loft 19, fortrinnsrett ved cabana-bestillinger, concierge-telefonlinje, garantert bordreservasjon i hovedrestauranten og de fleste spesialrestaurantene, frukt og musserende vin på første dag av cruiset, alkoholfritt Bottomless Bubbles-drikkepakke, to store vannflasker, gratis romservice, gratis vaskeservice.

Suitens størrelse med balkong er cirka 48–66 m².

Carnival Excel Presidentiell-suite

I Carnival Excel Presidentiell-suitene finnes to separate senger som kan gjøres om til en dobbeltseng om ønskelig. I tillegg er det en sovesofa med plass til to personer. Sengene er utstyrt med Carnival Comfort Collection-sengetøy. Suitens bad har en dusj og luksuriøse badeprodukter. I tillegg til badet har suiten også et separat toalett. Ytterligere fasiliteter inkluderer badekåper, et opplyst sminkebord, kaffebord, walk-in-garderobe, spisebord, bar, to TV-er, gratis on-demand-filmer, safe og aircondition. Suiten har også en møblert balkong med boblebad.

Suitens fordeler inkluderer: prioritert ombord- og ilandstigning, tilgang til Thermal Suite-området, tilgang til Havana-poolområdet, tilgang til Loft 19, fortrinnsrett ved cabana-bestillinger, concierge-telefonlinje, garantert bordreservasjon i hovedrestauranten og de fleste spesialrestaurantene, frukt og musserende vin på første dag av cruiset, alkoholfritt Bottomless Bubbles-drikkepakke, to store vannflasker, gratis romservice, gratis vaskeservice.

Suitens størrelse med balkong er cirka 106 m².

Galleri

Skipsklasse

Excel

Excel-klassen inkluderer Carnival Cruise Lines største skip til dags dato, Mardi Gras. Mardi Gras er fra 2020 og har kapasitet til opptil 5 200 passasjerer. To nye skip vil bli lagt til klassen i 2022- og 2023-serien.