CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Smaksopplevelser

Måltider

Hver dag på cruise er full av nye opplevelser. Fysiske aktiviteter som dyvannsdykking eller taubane, eller utflukter i jungelen er noe som garantert vil øke appetitten. Måltidene på cruisene er en sann glede: Her har du et stort utvalg både morgen, dag og kveld. Vil du spise litt mer avslappet og uformelt, kan du velge buffeen på Lido-dekket. I tillegg til de kulinariske opplevelsene, kan du nyte service av høy kvalitet i gourmetrestaurantene. Romservice er også tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Menyene er planlagt i henhold til «noe for alle» prinsippet. En lett og sofistikert forrett gir en smak av hva som kommer. Som hovedrett med delikatesser fra havet passer for eksempel en hummer eller grillede reker. Samtidig er det ingen tvang til bare å spise fisk eller sjømat fordi vi er til sjøs. Valget er ditt. Som avslutning venter det forskjellige søte fristelser, som den klassiske Grand Marnier soufflé.

Bufférestauranten

Bufférestauranten på Lido-dekket serverer en deilig buffé fra morgen til kveld.
Sett frokosten sammen etter din egen smak: det er eggerøre, pannekaker, French toast, bacon, skinke, frokostblandinger, müsli, søte og salte bakverk og mye, mye mer.

Styr skrittene mot Lido dekket , hvor serveringsstedene tar deg med på en kulinarisk reise jorden rundt. Noen av skipene tilbyr deilige grillretter fra Rotisserien, orientalske smaker fra Mongolian Wok og det beste fra det internasjonale kjøkkenet på Taste of the Nations. Det er også New York Deli, pizzeria og en salatbar. Ved bassengkanten smaker det alltid med hamburger og kylling sandwich. Det er alltid mye å velge mellom!

Bistroen med havutsikt på Lido dekket er et flott alternativ til à la carte-restauranten. Buffeen serveres fra kl. 18.00 til 21.30. Det er pasta og biff, grillede lekkerheter, salater og desserter.

Spesialrestaurantene

De førsteklasses kokkene i den stemningsfulle Steak House-restauranten garanterer en kulinarisk opplevelse. Nyt det fantastiske måltidet og den utmerket service til det fulle. I tillegg til kjøtt- og fiskeretter inneholder den allsidige menyen mange andre lekkerheter. Steak House er en restaurant man kan kose seg med venner i, men er også et flott sted å holde en bursdagsfest. En bordreservasjon kan være en god idé her, når det gjelder denne populære restauranten.

På følgende skip finnes Steak House-restaurant: Carnival Pride, Carnival Legend, Carnival Spirit, Carnival Miracle, Carnival Conquest, Carnival Glory, Carnival Valor, Carnival Freedom, Carnival Splendor, Carnival Dream, Carnival Magic og Carnival Breeze.

I cruiseprisen inkluderer det også:

Romservice

Romservice er tilgjengelig døgnet rundt.

Dagen begynner med en myk start med frokost på lugaren. Frokost serveres på lugaren til kl. 10.00 Etter denne tiden kan smørbrød, desserter og frukt bestilles til lugaren når som helst på dagen.

Pizzeria

Pizzeria er åpen døgnet rundt, slik at du kan nyte nybakt pizza når som helst: til lunsj, snacks eller som nattmat etter discokvelden. Det er ikke alltid man vil ha varm mat, men ikke bekymre deg, pizzeriaen serverer også friske Cæsarsalater.

Sushi bar

Er du gal etter japansk mat? Nå kan du få lekker sushi selv på et cruise! Sushi kan også nytes som forrett før middag. På alle skip hos Carnival finnes det en sushibar på promenade dekket og er selvfølgelig inkludert i cruiseprisen!

À la carte restaurant

Carnivals romslige og elegante à la carte-restauranter er innbydende. På den allsidige menyen finnes både hummer og ulike biffretter. Varm sjokoladekake er et uimotståelig alternativ for elskere av søtsaker, men det finnes også alltid lette og sunne Spa Carnival alternativer.

Om du har valgt «fritt valg av måltider» på cruiset, kan du spise når du selv vil. I à la carte-restaurantene er det fast tid for to bordsettinger, men du kan også spise her i henhold til ditt eget tidsskjema.

Vil du spise middag hver dag ved samme bord med samme selskap? Synes du det er koselig å bli servert av samme person gjennom hele reisen? Da skal du, når du bestiller cruiset, velge et tradisjonelt cruise hvor man spiser middag til faste tider enten kl. 18.00 eller kl. 20.15.

Ønsker du i stedet å være fleksibel og hver dag bestemme hvilken tid du ønsker å spise, og med hvem? Da passer måltider med fritt valg (Your choice dining) deg. Du kan da nyte middagen når som helst mellom 17.45-21.30.

Restauranten er åpen selv om morgenen. Velg ønsket frokost fra den varierte menyen, så forberedes denne for deg. Til frokost er det ikke nødvendig med bordreservasjon. Du kan sove så lenge du bare vil og nyte frokosten i à la carte eller bufférestaurant. Du kan selvfølgelig også velge å bestille frokost til lugaren. À la carte-restauranten serverer også lunsj, de dagene som er til sjøs.

Drikke

Bufférestaurantens automater har kaffe, te, varm sjokolade, vann og iste døgnet rundt og er selvfølgelig gratis. På Promenade-kaféen er det koselig å tilbringe dagen, se på menneskene, nyte den fantastiske utsikten over havet, mens man koser seg med en god kopp kaffe og et deilig bakverk. Promenade-kaféen serverer ulike kaffespesialiteter, te, bakverk, iskrem og desserter fra menyen i bufférestauranten. I henhold til amerikansk praksis legges det til et servicegebyr på 15 % til prisen på all drikke som serveres ombord.