Spa og velvære

Cloud 9 Spa

Cloud 9 Spa er en allsidig avdeling som består av spa-området og de lugarer som er i tilknytning til den. Cloud 9 Spa har et areal på over 3 700 kvm, så her handler det om verdens største flytende spa. I tillegg til et treningsstudio og et sportssenter, har spa-området en thalassoterapi bassengområde og badstue område Thermal Suite samt separate behandlingsrom.

Her er det god plass til å slappe av både innendørs og utendørs. Tjenestene kan innebære en ekstra avgift: Prisene varierer avhengig av tilgjengelighet. Det 2 200 m² store spa- og treningsområdet på to fordekk er et av de største spaområdene til sjøs.

Cloud 9 Spa finnes på Carnival Breeze, Carnival Dream, Carnival Horizon, Carnival Magic, Carnival Panorama, Carnival Radiance, Carnival Splendor, Carnival Sunrise, Carnival Sunshine og Carnival Vista.

Avslappende følelse

Thalassoterapi-bassenget er under et beskyttende glasstak og har 33 graders ionisert vann og ulike masserende dyser. OBS! Det er gratis kun for de som bor i spa-klasse lugarene.

Roe ned i Thermal Suite

Thermal Suite-avdelingen er perfekt for avslapning. I sine fire forskjellige badstuer vil du oppleve en total rengjøring, revitalisering og føle balanse i livet. Hver badstue har sin spesifikke temperatur, og varierende tørr eller fuktig luft. Merk! Det er gratis kun for de som bor i spa-klasse lugarer.

Thalassotherapy-bassenget

Det greske ordet Thalasso står for sjø og hav. I thalassoterapi-bassenget brukes det vitamin og mineralrikt sjøvann. Vannet har en perfekt kroppstemperatur, så det lindrer leddsmerter, får såre muskler til å slappe av og lindrer idrettsskader. I thalassoterapi-bassenget er det masserende vannstråler, som kan presisjon behandle bestemte deler av kroppen. Ved bassengkanten er det brede, ergonomisk utformede metallbenker slik at du kan ligge og nyte det varme vannet. Thalassotherapy-bassengene er det ideelle stedet for rensing og rekreasjon. Merk! Her kommer det en avgift i tillegg for de som ikke har spa lugarer.

Thermal Suite spa

Thermal Suite er som et romersk spa med ulike dampbad og bad. Nedenfor finner du mer detaljerte beskrivelser av hvert rom. Merk! Her kommer det en avgift i tillegg for de som ikke har spa lugar.

Laconium

Din egen oppvarming og svette hjelper kroppen din med å bli ren. Etterhvert som kroppen varmes opp, økes blodomløpet, metabolisme og kroppens motstandskraft. Regelmessig svette bidrar til å redusere stress i det lange løp. Hjertefrekvensen stiger og blodtrykket stabiliserer seg. Resultatet er en forfriskende følelse, samt mental og fysisk avslapning. I Laconium kan du være så lenge det føles behagelig, men renseeffekten av svette begynner først ved 15-20 minutter. Selv de gamle romerne brukte laconium for å bli renset ved å svette. Etter ca 20 minutter med svette, kan du ta en dusj og blodsirkulasjonen akselererer ytterligere og øker renseeffekten med svette.

Tepidarium

Å være i tepidariet både beroliger og gir deg energi, og du kan være der så lenge du vil. Temperaturen er nær kroppsvarmen og betyr at den gunstige temperaturstigningen styrker motstandskraften uten å belaste hjertet og sirkulasjonssystemet. Effekten er både forebyggende og helende. Tepidarie behandlingen er en ideell stresslindrende og forfriskende behandling for mennesker i alle aldre. Ergonomisk utformet, oppvarmede divaner forbedrer effekten av varmen. Den behaglige temperaturen, ca. 38 °C, fremmer helsen og styrker immunforsvaret. Tepidariets beroligende effekt kan nytes i timevis.

Orientalsk dampbad

Den fuktige luften i det orientalske dampbadet er veldig avslappende. Steam renser luftveiene, stimulerer blodsirkulasjonen, musklene slapper av og det er bra for huden. Rommet er oppvarmet av damp, og den perfekte tiden å tilbringe her er 10-15 minutter. I det gamle Roma var den varme dampavdelingen – kalt caldarium – hjertet av spaet. I moderne spa-avdelinger er det fuktighet og varme (40-50 ° C). Dampbadstu er stadig mer populært, og man blir mer og mer klar over de gunstige effektene av fuktighet sammen med varmestråling. Dampbadstu er spesielt godt til rengjøring, helbredelse og styrking av hår, hud og åndedrettssystemet på en skånsom måte.

Aromatisk dampbad

Den fuktige og varme luften i det aromaterapeutiske dampbadet renser hud og luftveiene forsiktig, men effektivt. Det stimulerer blodsirkulasjonen, musklene blir avslappet, reduserer stress og lindrer leddgikt og leddsmerter. Aromatisk damp (f.eks. med hint av kanel, appelsin eller eple) gjør at renseeffekten blir bedre. Den fuktige luften og den ganske høye temperaturen (40-50 ° C) forsterker den terapeutiske effekten av aromaterapiens damp. Den helbredende effekten av aromaterapeutiske dufter blir stadig mer anerkjent i et innovativt helsevesen. Spesielt har de som lider av luftveistilstander vist seg å dra nytte av aromaterapi: lavendel, myrra og eukalyptus har helsefremmende effekter på lungene og åndedrettsorganene. Eteriske oljer som kamille beroliger sinnet og man slapper av mentalt.

Orientalsk Rasul-bad

Rasul-bad er en unik og spesiell opplevelse. Først dusjer man, så får man en leireinnpakning. Behandlingen begynner med at man smører på sig leire, noe som har en god effekt. I den behagelig varmen og lave luftfuktigheten tørker leiren raskt på huden. Rommet blir deretter gradvis oppvarmet med damp på en pulserende måte, hvorpå fuktigheten økes og rommet blir fylt med duften av urteekstrakter. Den tørkede leire på huden blir fuktig og forårsaker behagelig prikking. Armlenet har en vannbolle med rennende vann som du kan fukte leiren og gni den inn i huden. Peeling fjerner effektivt døde hudceller, samtidig som massasjen øker blodsirkulasjon i muskler og vev og stimulerer metabolismen.