Tur med barn

På Carnival Cruise Line sine cruiseskip er det massevis av aktiviteter for barn. Barn i alderen 2-11 år har egne overvåkte lekeplasser hvor de kan bo og leke med andre barn på samme alder. Det er også et tilpasset program og aktiviteter for ungdom. Barnepass tilbys for barn under 2 år.

Barneklubber:

Camp Carnival/Ocean Camp er beregnet for barn i alderen 2-11 år. Klubben er delt inn i tre ulike aldersgrupper: 2-5 år, 6-8 år og 9-11 år. På programmet står blant annet historiestund, håndarbeid, skattejakt, videospillturneringer, sport, temakvelder og utviklingsaktiviteter. Barn er under oppsyn av kunnskapsrike personale.

Circle C er for barn i alderen 12-14 år. Programmet inkluderer danser, videospillturneringer, filmkvelder, karaoke, sport, håndverk og spill. Foreldre må registrere barna sine i klubben, deretter kan de komme og gå som de vil.

Club 02 er beregnet for 15-17-åringer. Klubbens område er ikke tillatt for yngre barn eller personer over 18 år (med unntak av klubblederne). Klubben tilbyr diskotek, fester, sportsturneringer og spillkvelder. Tenåringene kan komme og gå som de vil.

Camp Night Owls tilbyr betalt barnepass for barn fra 6 måneder til 11 år, noe som gir foreldre tid til å nyte nattelivet uten å måtte bekymre seg for de små.

Carnival WaterWorks badeland

I vannparken Carnival WaterWorks kan du prøve den 90 meter lange vannsklien med fire nivåer eller konkurrere mot hverandre på en tur i den doble vannsklie. Det er så gøy å leke mellom forskjellige vannsprøytefigurer – og at det er lov å sprute med vann!
Badelandet Carnival Waterworks finnes på nesten alle Carnival-skipene.

Barnepass

Camp Carnival tilbyr barnepass daglig fra kl 10.00–03.00 for barn under 11 år. I Camp Carnival er det både dyner, puter og barnesenger klare for de minste. Barnevakt koster $7,79 per barn. time og barn. På dager hvor skipet er i havn, kan du la barn under 2 år være i Camp Carnival fra ankomst til midt på dagen. Prisen er de samme som ovenfor .