Drikkepakker

Finn cruise

Med en drikkepakke trenger du ikke å tenke på ekstra kostnader, og bestilling av drikke i baren og restauranten blir enklere. Velg mellom forskjellige drikkepakker og akkurat det som passer deg best! Prisen gjelder per dag og per person, og du får ubegrensede mengder drikke.

Classic pakke fra USD 89/natt/person (pluss 20% serviceavgift)

Pakken inkluderer flaskevann, brus, spesial kaffe, juice samt et utvalg av øl, drikke, brennevin, samt vin på glass (opp til $10/glass). I tillegg er det 15% rabatt på vinflasker fra hele sortimentet.

Premium pakke fra USD 109 per natt/person (pluss 20% serviceavgift)

Pakken inkluderer flaskevann, brus, spesial kaffe, juice, et stort utvalg av øl, førsteklasses drinker og vin på glass (opp til $17/glass). I tillegg 20% rabatt på vinflasker fra helesortimentet.

Serviceavgift (20 %) kommer automatisk på alle drikkepakker. Drikkepakker selges for hele cruise og er ikke mulig å kjøpe per dag. Drikkepakker inkluderer ikke drikkevarer som selges i gavebutikker, minibar eller ved romservice. Utvalg av drikkepakker varierer avhengig av skip. Du må være minst 21 år gammel for å drikke alkohol.