Gastronomiske opplevelser

Noe som karakteriserer Celebrity Cruises er den gastronomiske opplevelsen på restaurantene. Den vinnende oppskriften på dette er en kombinasjon av utsøkte smaker og den estetiske presentasjonen. Det er et stort utvalg av retter, og menyene forandres ofte, slik at det hele tiden blir en variasjon av smaker.

En smak av verden

På hvert skip er det minst åtte ulike restauranter og mat alternativ. Den elegante hoved restauranten serverer frokost, lunsj og middag. Hvert skip har også utmerkede gourmet restauranter med egne spesialiteter og tema, ofte med tilknytning til de besøkte havnebyene. En kulinarisk reise til den fjerne Østens smaker får man i restauranten Silk Harvest. I Tuscan Grille er det den autentiske italienske smaken som gjelder, og i Murano tilbys klassiske franske retter.

Middag

Gjestene kan velge mellom to middags arrangementer. Det tradisjonelle alternativet er å spise middag i hoved restauranten på samme tid, ved samme bord og med samme servitør hver kveld. Om du ønsker mer frihet kan Celebrity Dining være et alternativ. Med dette alternativet, kan du spise i hoved restauranten på et tidspunkt som passer deg bedre med hensyn til dine gjøremål.