Matopplevelser

Costa Cruises-skip har både inkluderte og gratis restauranter. Det er minst én à la carte- og bufférestaurant å velge mellom, samt noen spesialrestauranter mot en ekstra kostnad.

Hovedrestaurant

Alle Costa Cruises-skip har en eller flere hovedrestauranter hvor mat er inkludert i cruiseprisen. Du kan spise frokost og lunsj når du vil, men middag serveres ved første og andre møte. Rettene gjenspeiler selskapets italienske røtter, men inspirasjon kommer også fra andre deler av Europa.

Bufférestaurant

Det er en bufférestaurant om bord for uformell bespisning. Nyt en lang lunsj eller ta en matbit. Buffeen serverer frokost, lunsj og ettermiddagste. Ved middagstid forvandles restauranten til en pizzeria, hvor maten også er inkludert i cruiseprisen.

Klubb restaurant

Restauranten på hotellet serverer frokost, lunsj og middag i elegante omgivelser. Andre gjester kan også spise i restauranten mot en ekstra avgift.

Archipelago
Opplev den nye restauranten Archipelago med sitt innovative og bærekraftige design. Tre verdenskjente kokker med tre nye menyer venter på deg: Bruno Barbieri, Hélène Darroze og Ángel León.

Teppanyaki
Hvis du leter etter en annerledes og minneverdig restaurantopplevelse, er en teppanyaki-restaurant et fantastisk valg. Nyt den livlige showet, den deilige japanske maten og den intime atmosfæren, hvor du kan være vitne til de japanske kokkenes håndverk på nært hold.

Sushino
Sushino er Costa Cruises’ første sushi-bistro om bord og er designet for å gi deg en autentisk japansk opplevelse, inkludert nigiri, maki, sashimi og mochi. Aperitiff, lunsj eller middag? Vil du sitte og spise eller ta maten med deg? Valget er ditt!

Pummid’Oro Pizzeria
Pummid’Oro Pizzeria er kjent for å servere pizza og mozzarella med nøye utvalgte ingredienser og tradisjonelle oppskrifter. Her kan du nyte autentisk pizza, der det legges vekt på kvaliteten på råvarene og den tradisjonelle tilberedningen. Pizzakokken bruker oppskrifter som er tro mot de klassiske italienske smakene og teknikkene, slik at du kan nyte en ekte italiensk pizza.

La Fiorentina Steak House
La Fiorentina Steak House ønsker deg velkommen med det beste italienske kjøttet, som for eksempel florentinsk T-ben og Piedmontese fassona-biff, men også irsk Black Angus og økologisk kylling. Her kan du nyte en fantastisk matopplevelse med et bredt utvalg av kvalitetskjøtt som tilbys. Restauranten er dedikert til å servere saftige og smakfulle biffer som er tilberedt med omhu og ekspertise. Uansett om du foretrekker en klassisk italiensk biff eller et utvalgt stykke kjøtt fra andre regioner, vil du bli bortskjemt med deilige kjøttretter av høyeste kvalitet.