Program for barn og unge

Costa Cruises tilbyr guidede klubbaktiviteter for barn i alderen tre til sytten. Aldersgruppene er delt inn som følger:

  • Mini: 3-6 år
  • Maks: 7-11 år
  • Ungdoms junior: 12-14 år
  • Tenåring: 15-17 år

Squock klubb

(barn over 3 år)

Squok Club, som finnes på de fleste Costa-skip, er et område hvor barn kan sosialisere seg med andre barn. Det er alltid Costa-ansatte på stedet, så det er trygt å la barna leke. Squok Club tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, fra biljardspill til lekne spill turneringer. Området er åpent hele dagen (9:00-00:00).

Svineaktig gris

(3-6 år)

Barna kan bli kjent med Pipsa Pig allerede første dag av cruiset! Hvert cruise vil ha en hel dag med Pipsa Pig-tema hvor barna kan lage, fargelegge og prøve seg på å finne ting. Om kvelden inviterer Pipsa Pig og vennene hennes de små til Squok Club for et privat diskotek.

Mini og Maxi klubber

(3-11 år)

Foruten grisen har barna mye å gjøre på Squok Club, som er åpen fra morgen til midnatt. Skattejakt, danse- og karaokekonkurranser, temafester og mange andre morsomme aktiviteter! Når du melder ditt barn inn i klubben, vil du motta en timeplan over aktiviteter om bord for barna.

Ungdomsklubber

(12-17 år)

For litt større barn er det også mye å gjøre. Danse- og musikktimer, idrettskamper, temadager, bassengfester, midnattsvømming og diskotek. Du vil motta en aktivitetsplan for tenåringer når du registrerer barnet ditt i klubben.

En dag som prinsesse- og kapteintrening

(Ekstra avgift)

Mot en ekstra avgift kan Squok Clubs eget underholdningsteam arrangere en unik opplevelse for barnet ditt. Barnet ditt kan leve dagen som en prinsesse! Opplevelsen inkluderer hår og sminke, profesjonell fotografering og dans med pappa.

Er barnet ditt interessert i sjøliv i stedet for prinsesseliv, kan personalet arrangere kurs i kapteinutdanning. Barna skal lære om fagets verktøy, som kompass og flagg, og de vil også lære litt sjargong. De små kapteinene får kle seg ut som kapteiner, kunngjøre værmeldingen og delta i en spesiell middag.