CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Sport og velvære

Dra nytte av Costa Cruises’ sportsfasiliteter, plask rundt i bassengområdet eller ta deg tid til å slappe av i spaet.

Sport

Om bord på Costas skip kan du holde deg i form mens du cruiser, og best av alt, du får oppleve spektakulær natur! Dra nytte av det toppmoderne utstyret på treningssenteret, ta en morgenjoggetur på tredemøllen på utendørsdekket, bli med på en gruppetreningstime eller tren med en treningstrener (ekstra kostnad). Skipets idrettsplass arrangerer også turneringer innen idretter som fotball og basketball. Banen er også tilgjengelig for uformelle ballspill med venner og familie.

Velferdstjenester (ekstra kostnad)

En cruiseferie er den beste tiden å slappe av. Skipets velværesenter har alt du trenger for å friske opp både kropp og sjel! Skjem bort deg selv og bestill time for massasje eller skjønnhetsbehandling.

Samsara Spa (ekstra kostnad)

Det eksklusive Samsara Spa er det perfekte stedet å slappe av etter en dag full av action. Nyt thalassoterapibassenger, ayurvedisk massasje og en rekke andre spatjenester.
Ikke på alle skip.

Bassengområdet

På bassengdekket kan du nyte solen og en forfriskende dukkert i bassenget. Møt andre passasjerer, slapp av i boblebadet eller nyt din favorittcocktail i solsengen. Kan du spille kaninspill i bassengområdet på dagtid og fest på kveldene.