Explora II

Finn cruise

Når du går om bord på EXPLORA II, vil du oppleve europeisk eleganse i hver eneste detalj. Skipets interiørdesign er helt unikt, preget av delikate farger og med fokus på å skape både luksuriøse og hjemlige omgivelser. Det er seks stilfulle restauranter om bord og hele 12 eksklusive barer og lounger, åtte innendørs og fire utendørs. Overalt er det lagt vekt på detaljene i innredningen. Med mer enn 2 500 kvadratmeter utendørsområder, inkludert tre svømmebassenger, 64 private «hytter» på dekket og et innendørs basseng med et enormt glasstak som kan åpnes, samt 900 kvadratmeter dedikert til spa- og treningsaktiviteter, har du muligheten til å gjøre akkurat så mye eller så lite som du ønsker.

Ditt hjem til sjøs

Explora Journeys ble grunnlagt av Aponte-familien, som nøye har designet suiter og leiligheter slik at de føles som et hjem til sjøs. Designet gjenspeiler Explora Journeys’ filosofi om å skape en «Sjøtilstand i sinnet» ved bruk av lys og farger, rikelig med plass og privatliv, og ikke minst en forbindelse til havet.

Boligene om bord varierer fra 35 kvadratmeter i Ocean Terrace-kategorien til hele 280 kvadratmeter i «Owner’s residence».

Ocean Terrace-suiter og de 39 kvadratmeter store Ocean Grand Terrace-suiter er noen av de største i bransjen, og hver har sin egen private terrasse på 7-11 kvadratmeter med loungemøbler og et utendørs spiseområde som bringer deg enda nærmere havet.

Hvert «Hjem til sjøs» inkluderer en walk-in-garderobe med sitteplasser og tilgang til det romslige baderommet med oppvarmet gulv. I suiten finner du personlige kikkerter, trådløs lading ved sengen, en personlig minibar som fylles på etter dine preferanser, en espressomaskin med biologisk nedbrytbare kapsler, en vannkoker og en tekoker, samt en gratis personlig påfyllbar vannflaske til hver gjest. Selvfølgelig er det også tilgjengelig 24-timers roomservice.

Ocean Penthouses strekker seg fra 43 til 68 kvadratmeter, mens Ocean Residences varierer fra 70 til 149 kvadratmeter. Her kan du nyte en spektakulær havutsikt gjennom store gulv-til-tak-vinduer og romslige terrasser for avslapning. Hver av de fire penthouse-typene har et privat spisestue for fire personer og en romslig stue. Ocean Residence-suiter har privat utendørs jacuzzi og solsenger.

Materialene er nøye utvalgt for kvalitet, som for eksempel Calacatta Macchia Vecchia-marmor på badene i suite-typene Cocoon, Serenity og Retreat Residences. Cocoon- og Serenity Residences har unike «wrap-around» terrasser, mens Cocoon-, Serenity- og Retreat Residences inkluderer separat badekar og walk-in-dusj. Alle Ocean Residences betjenes av et dedikert team av Residence Hosts som tilbyr butlertjeneste døgnet rundt.

kulinariske opplevelser

Maten hos Explora Journeys hyller globale kulinariske talenter, kulturer og lidenskaper. EXPLORA I har seks stilfulle restauranter, og i tillegg kan du spise i fem av de totalt tolv barene og loungene om bord. Selvfølgelig kan du også få mat levert til din egen suite. De kulinariske opplevelsene dekker hele spekteret av smaksopplevelser fra alle hjørner av verden. Med få unntak er alle spise- og drikkeopplevelser om bord i restauranter, barer og lounger inkludert i prisen for reisen. For deg som ønsker å unne deg litt ekstra, kan du mot et tillegg prøve en helt spesiell og prisbelønnet spiseopplevelse med Anthology-menyer valgt ut av verdens mest kjente kokker og anerkjente vinprodusenter.

Explora Journeys tilbyr et stort utvalg av de beste drikkene, inkludert gode viner og premium brennevinsmerker. Suitene har en minibar, og du kan bestille spesialkaffe, te og brus når som helst. For de som er glad i det gode liv eller for deg som ønsker å feire en spesiell anledning, er det et eksklusivt utvalg av de aller beste vinene, brennevinene og likørene tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

Med erfarne eksperter som har kunstnerisk dyktighet og forfinelse, lover Explora Journeys at du får en enestående kulinarisk opplevelse hver dag.

 

Tekniske data

 • Byggeår 2023
 • Renovert
 • Bruttotonnasje 64 000 t
 • Lengde 248
 • Bredde 38
 • Dekk 13
 • Passasjerer 922
 • Personalet 700
 • Suiter 461

Tjenster

 • Restauranter 6
 • Barer 12
 • Kasino
 • Bibliotek
 • Treningsstudio
 • Spa
 • Svømmebasseng 5
 • Jacuzzi 6
 • WiFi
 • Roomservice 24/7
 • Kahytter med dør mellom dem
 • Handicapkahytter
 • Nettspenning 110/220 V

Suiter

Ocean Grand Terrace-suiter

Denne suiten i denne kategorien er opptil 39 m² stor og tilbyr ekstra plass og luksus. Ocean Grand Terrace-suiter har også en privat terrasse med panoramautsikt over havet samt et utendørs spise- og avslapningsområde.

Ocean Terrace-suiter (OT1, OT2, OT3, OT4)
Størrelse: 28 m² + 7 m² balkong

Grand Ocean Terrace suite (GT)
Størrelse: 28 m² + 11 m² balkong

 

Ocean Penthouses

Ocean Penthouses varierer i størrelse fra 43 til 68 kvadratmeter, så her kan du virkelig slappe av og føle deg som hjemme. De fire ulike penthouse-typene innenfor denne kategorien tilbyr, i tillegg til den private terrassen, hver en karakteristisk privat spisestue for fire personer og en stor oppholdsstue. Med andre ord er det god plass både for avslapning og underholdning.

Penthouse Suite (PH)
Størrelse: 34 m² + 9–14 m² balkong

Deluxe Penthouse Suite (DP)
Størrelse: 38–43 m² + 10–18 m² balkong

Premier Penthouse Suite (PP)
Størrelse: 42 m² + 10 m² balkong

Grand Penthouse Suite (GP)
Størrelse: 47 m² + 13–21 m² balking

 

Ocean Residences

Denne suiten kategorien er uten sidestykke når det gjelder plass og eleganse. Med separate områder for opphold, spising og soving tilbyr Ocean Residences en sammenhengende og luksuriøs boopplevelse. Det er en imponerende utsikt gjennom de store panoramavinduene og store terrasser med den beste havutsikten. Terrassene inkluderer en privat utendørs jacuzzi, et spisebord og solsenger.

Cove Residence (CO)
Størrelse: 56 m² + 14–24 m² balkong

Retreat Residence (RR)
Størrelse: 63 m² + 14–18 m² balkong

Serenity Residence (SR)
Størrelse: 60 m² + 53–66 m² balkong

Cocoon Residence (CR)
Størrelse: 74 m² + 75 m² balking

Owner’s Residence

På skipet finnes kun én imponerende Owner’s Residence-suite. I suiten er det et eget soverom med en king-size dobbeltseng. Soverommet har også en romslig walk-in-garderobe. Det luksuriøse marmorbadet i suiten har et badekar, separat dusj og dampbad. I tillegg finner du på badet gulvvarme, Frette-håndklær og badekåper, førsteklasses baderomsprodukter, hårføner og opplyst sminkespeil. Det er også et eget gjestebad i suiten. I stuen er det en sofa, salongbord, flatskjerm-TV med et utvalg av on-demand-filmer, telefon, spiseplass for åtte personer, skrivebord, bar, espressomaskin, vannkoker samt et utvalg av kaffe og te, fylte vannflasker, kikkert, Technogym Case Kit fitnesssett, safe, trådløse ladestasjoner for telefoner og aircondition. Suiten har også en enorm møblert balkong som strekker seg over hele skipet og er utstyrt med blant annet et boblebad, dusj, spisebord og solsenger.

Kategori: OR

Størrelse: 155 m² + 125 m² balkong

Galleri