CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Kulinariske opplevelser

Finn cruise

Maten hos Explora Journeys er en hyllest til globale kulinariske talenter, kulturer og lidenskaper. EXPLORA I har seks stilfulle restauranter, i tillegg til at du kan spise i fem av de totalt tolv barene og loungene om bord. Selvfølgelig kan du også få mat levert til din egen suite.

De kulinariske opplevelsene dekker hele spekteret av smaker fra alle hjørner av verden. Med få unntak er alle spise- og drikkeopplevelsene om bord i restauranter, barer og lounger inkludert i prisen for reisen. For deg som ønsker å unne deg litt ekstra, kan du mot en ekstra kostnad prøve en helt spesiell og prisbelønnet spiseopplevelse med Anthology-menyer valgt ut av verdens mest kjente kokker og anerkjente vinprodusenter.

Explora Journeys tilbyr et svært bredt utvalg av de beste drikkene, inkludert gode viner og premium spritmerker. Det er minibar i suitene, og du kan bestille spesialkaffe, te og brus når som helst. For gourmet-entusiaster eller de som ønsker å feire en spesiell anledning, er det et eksklusivt utvalg av de aller beste vinene, spritene og likørene tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

Gjennom hele året vil vinkartet gjenspeile områdene skipet seiler i. Sommelieren vil søke etter de beste kvalitetsvinene og skape en inspirerende meny. Et eksklusivt mixology-program er utviklet, inkludert signaturcocktailen «Havets Sindstilstand», laget med gin produsert fra tangalger. Det arrangeres eksklusive vinsmakinger om bord, samt whisky- og spritsmakinger, cocktailmesterklasser og «Møt Vinbonden»-arrangementer.

Med erfarne eksperter som har kunstnerisk talent og raffinement, lover Explora Journeys at du vil få en enestående kulinarisk opplevelse hver dag.