«Wellness at Sea»

Finn cruise

Explora Journeys’ filosofi om «Wellness at Sea» er utviklet for å hjelpe gjestene med å oppnå den spesielle «Ocean State of Mind». Derfor fokuseres det på aktiviteter og opplevelser som tar deg vekk fra hverdagen, byens støy, og den konstante følelsen av å måtte være online.

Som gjest om bord på EXPLORA I kan du la roen senke seg i sjelen og tankene, og du kan bli ett med havets rytme. Søvn, avslapning, mindfulness og energi står i fokus i alle aktiviteter om bord, og ifølge Explora Journeys vil dette skape en følelse av «fysisk og åndelig fornyelse».

Det er 900 kvadratmeter om bord dedikert til et luksuriøst spa, og det er innendørs og utendørs velværeområder, moderne treningsfasiliteter i samarbeid med TechnoGym, utendørs idrettsbane og løpebane. Sammen med et utvalg av samarbeidspartnere innen spaområdet vil Explora Journeys kun bruke bærekraftige produkter som inneholder aktive ingredienser med høye konsentrasjoner av botaniske, marine og biologiske ekstrakter. Partnerne inkluderer blant annet Dr. LEVY, Aromatherapy Associates og The Tides Wellness.