Matopplevelser

Maten om bord på Hapag-Lloyd Cruises kan måle seg med de beste restaurantene i landet. Det er 3-7 restauranter om bord og de er alle inkludert i prisen på cruiset. Tidene er ikke faste. I stedet velger du selv når du vil spise på en av de elegant dekorerte restaurantene. Menyene endres daglig.

Weltmeere – Europa 2

En variert gourmetmeny tilbys i hovedrestauranten på Europa 2. Menyen, som består av internasjonale retter og vegetariske alternativer, har fått en personlig vri av skipets kjøkkensjef. Restauranten serverer frokost, lunsj og middag.

Hovedrestaurant – Hanseatic Inspiration

Den varierte menyen i Hanseatic Inspirations hovedrestaurant er inspirert av lokale retter. Restauranten er åpen for frokost, lunsj og middag.

Yachtklubb – Europa 2

The Yacht Club er en gourmetbufférestaurant, hvor du finner sitteplasser både innendørs og ute på dekk. Blant annet serveres ferske salater, fisk, pasta og delikatesser direkte fra grillen. Nyt frokost, lunsj eller middag med en fantastisk utsikt.

Bistro – Hanseatic Inspiration

Nyt den nydelige bistromaten på soldekket til skipet Hanseatic Inspiration. Maten tilberedes på åpent kjøkken, slik at du kan følge tilberedningen. Etter måltidet kan du nyte et glass i solen på dekk.

Elementer – Europa 2

Enten du lengter etter indisk, vietnamesisk eller tradisjonell kinesisk mat, finner du retter med østlig smak på Restaurant Elements. À la carte-restauranten serverer mat til lunsj og middag.

Sakura – Europa 2

Skipets sushimestere tilbereder både klassiske sushiretter og kreative små mesterverk – og selvfølgelig av de beste råvarene. Restauranten er åpen om kvelden.

Estragon – Europa 2

Estragon, innredet i art deco-stil, serverer bistroklassikere og franske herligheter. Du kan se frem til smakfulle retter som er enkle og elegante på samme tid. Restauranten er åpen for lunsj og middag.

Grande Réserve – Europa 2

Ved siden av Estragon ligger Grand Reserve, som fokuserer på viner og deres smaksprøver. I restauranten arrangeres vinsmaking*, utført av skipets sommelier, hvor det serveres elegante viner og små godbiter.

*Er ikke inkludert i prisen på cruiset

Serenissima – Europa 2

A la carte-restauranten Serenissima, som serverer italiensk mat, fokuserer først og fremst på deilig middelhavsmat. Restaurantens spesialiteter inkluderer tagliatelle con gamberoni all’aglio e olio. Restauranten er åpen for lunsj og middag.