CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Sport og velvære

Gjør noe fint for deg selv mens du er på cruiset. Hapag-Lloyds skip tilbyr mange muligheter for trening, sport og avslapning.

Europa 2

Ocean Spa

Til tross for skipets mindre størrelse er det et stort utvalg av velvære- og idrettsanlegg. Ocean Spa-området på totalt 800 m2 tilbyr alt du kan ønske deg av en avslappende ferie. I spaavdelingen er det fire badstuer, åtte behandlingsrom og boblebad. Slapp av med en shiatsu-massasje eller få hjelp med sminken av en kosmetolog. Det finnes behandlinger for alle ønsker og behov. I spaavdelingen er det også et mindre område med badstue, boblebad og massasjebenk som kan leies til privat bruk.

Treningssenter

Avslappende eller dynamisk, fokusert eller helhetlig, tradisjonell eller nyskapende – hva slags trening passer for deg? På skipet er det mange ulike muligheter for daglig trening og trening. Europa 2 tilbyr moderne områder for trening samt ulike treningstimer som yoga og pilates.

BE.YOU*

BE.YOU er et treningsprogram utviklet av tredobbelt OL-medaljevinner Maria Höfl-Riesch, og programmet kan tilpasses hver enkelts behov. Programmet ledes av skipets egne treningsinstruktører, og på enkelte cruise deltar også Maria Högl-Riesch selv.

*Er ikke inkludert i prisen på cruiset

IN2BALANSE

IN2BALANCE kombinerer innovative treningsmetoder og avspenningsteknikker fra Fjernøsten. Prøv yoga, Tai chi, shiatsu eller intervalltrening. Programmet fokuserer på læringsmetoder som bidrar til å lindre stress og støtte daglig velvære.

Hanseatic inspiration

Ocean Spa

Spaområdet Ocean Spa tilbyr kosmetolog- og frisørtjenester, ulike typer massasjer samt manikyr og pedikyr. Utvalgte førsteklasses produkter brukes til alle spabehandlinger. I spa-avdelingen er det også to ulike badstuer.

Treningssenter

Skipets treningssenter tilbyr moderne lokaler for personlig trening og for treningsteam. Takket være de store panoramavinduene i rommet har du en fantastisk havutsikt mens du trener.

Marinaen

I skipets marina er det utstyr for ulike typer vannsport, som er inkludert i prisen på cruiset. Prøv padling, SUP-padling eller snorkling. I marinaen ligger også skipets 17 Zodiac-båter, som seiler deg i land ved de avsidesliggende destinasjonene.